Workshop Wet verplichte GGZ (Wvggz)

De Wvggz treedt op 1 januari 2020 in werking. Tot die datum blijft de Wet Bopz van kracht. De Wet Verplichte geestelijke gezondheidszorg regelt de rechten van mensen die te maken hebben met verplichte zorg in de GGZ. Een belangrijke verandering t.o.v. de BOPZ is onder meer dat verplichte zorg straks ook buiten een GGZ ­instelling opgelegd kan worden. Tijdens de workshop wordt uitleg gegeven over de inhoud van de Wvggz en wat de cliëntenraad kan betekenen voor cliënten / vertegenwoordigers als het gaat over ­de invoering van de Wvggz

Kosten

Voor leden van cliëntenraden, aangesloten bij LOC, is deelname aan de workshops gratis. Niet-leden en ondersteuners betalen € 95 p.p. deze workshop. Deze prijzen zijn inclusief deelname aan de broodmaaltijd van 13.00 – 14.00 uur. Zonder afmelding brengt LOC € 50,- in rekening.

Vanuit een cliëntenraad kunnen maximaal drie leden deelnemen. Als meer leden de cursus willen volgen, neem dan contact op met LOC om mogelijkheden te bespreken voor een cursus op locatie. Bel (030) 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor deze bijeenkomst.

Deze workshop is onderdeel van de basiscursus medezeggenschap. Wil je liever de hele basiscursus deelnemen, klik dan hier om je aan te melden.

Aanbod op maat

Komen de cursusdata u niet goed uit? LOC organiseert ook cursussen ‘in company’, dus op maat. Zie de LOC-Inspiratiegids cursussen en trainingen voor alle mogelijkheden. Of neem contact op met de LOC-Vraagbaak voor meer informatie: vraagbaak@loc.nl of bel (030) 284 32 00.  

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.