Workshop Medezeg­genschap anders geor­ganiseerd

  • 3 september 2019
  • 13:00 - 16:00
  • Wolfsbos, Hoogeveen

De zorg en zorgorganisaties zijn continu in ontwikkeling. Regelmatig stellen cliëntenraden en zorgaanbieders zich de vraag of de medezeggenschap van cliënten nog wel passend is. Daarnaast dwingt de komst van de nieuwe Wmcz 2018 organisaties en raden om na te denken over de medezeggenschap van cliënten.Cliëntenraden hebben de taak om de cliënt een stem te geven, om signalen op te vangen, de rechten en belangen van cliënten te bewaken, zich in te spannen voor goede en veilige zorg en bestuurders gevraagd en ongevraagd te adviseren. Hoe kan de medezeggenschap van cliënten het best georganiseerd worden? Dat is de centrale vraag tijdens deze workshop.

Kosten

Voor leden van cliëntenraden, aangesloten bij LOC, is deelname aan de workshops gratis. Niet-leden en ondersteuners betalen € 95 p.p. deze workshop. Deze prijzen zijn inclusief deelname aan de broodmaaltijd van 13.00 – 14.00 uur. Zonder afmelding brengt LOC € 50,- in rekening.

Vanuit een cliëntenraad kunnen maximaal drie leden deelnemen. Als meer leden de cursus willen volgen, neem dan contact op met LOC om mogelijkheden te bespreken voor een cursus op locatie. Bel (030) 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Deze workshop is onderdeel van de basiscursus medezeggenschap. Wil je liever de hele basiscursus deelnemen, klik dan hier om je aan te melden.

Aanbod op maat

Komen de cursusdata u niet goed uit? LOC organiseert ook cursussen ‘in company’, dus op maat. Zie de LOC-Inspiratiegids cursussen en trainingen voor alle mogelijkheden. Of neem contact op met de LOC-Vraagbaak voor meer informatie: vraagbaak@loc.nl of bel (030) 284 32 00.  

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.