Workshop Gastvrij­heid in de zorg ­en de rol van cliënten­raden

  • 3 september 2019
  • 13:00 - 16:00
  • Wolfsbos, Hoogeveen

Wat is gastvrijheid en op welke wijze kan de cliëntenraad op dit gebied belangen behartigen? Hoe kom je als cliëntenraad achter de wensen van cliënten en/of hun vertegenwoordigers? Onder meer deze vragen staan centraal tijdens de workshop. We gaan met elkaar in gesprek over gastvrijheid in de zorg. Door discussie, films en uitwisseling krijgt u ideeën en handreikingen aangereikt.

Kosten

Voor leden van cliëntenraden, aangesloten bij LOC, is deelname aan de workshops gratis. Niet-leden en ondersteuners betalen € 95 p.p. deze workshop. Deze prijzen zijn inclusief deelname aan de broodmaaltijd van 13.00 – 14.00 uur. Zonder afmelding brengt LOC € 50,- in rekening.

Vanuit een cliëntenraad kunnen maximaal drie leden deelnemen. Als meer leden de cursus willen volgen, neem dan contact op met LOC om mogelijkheden te bespreken voor een cursus op locatie. Bel (030) 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Deze workshop is onderdeel van de basiscursus medezeggenschap. Wil je liever de hele basiscursus deelnemen, klik dan hier om je aan te melden.

Aanbod op maat

Komen de cursusdata u niet goed uit? LOC organiseert ook cursussen ‘in company’, dus op maat. Zie de LOC-Inspiratiegids cursussen en trainingen voor alle mogelijkheden. Of neem contact op met de LOC-Vraagbaak voor meer informatie: vraagbaak@loc.nl of bel (030) 284 32 00.  

Bijeenkomsten

Meer

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.