Net­werkbijeen­komst cliënten­raden jeugdzorg

  • 29 september 2020
  • 17:30 - 20:30
  • Utrecht, adres volgt

20 februari dit jaar: bij LOC Waardevolle zorg vindt de tweede netwerkbijeenkomst plaats met cliëntenraden uit de jeugdhulp en jeugdbescherming. Zij spreken over het vormen van een netwerk. Omdat de behoefte om uit te wisselen blijft, organiseren we op 29 september een volgende netwerkbijeenkomst. Cliëntenraden kunnen kosteloos meedoen.

We leven in een bijzondere tijd. Een werkelijkheid die een grote uitdaging met zich meebrengt om te leven, te werken en zorg te blijven verlenen aan kinderen, jongeren en hun ouders/opvoeders. Met heel veel flexibiliteit en creativiteit zet iedereen zich in. Bij LOC weten we dat het voor veel cliëntenraden zoeken was/is hoe je je werk blijft doen en je adviesrol behoudt. Samen met de jeugdzorgaanbieder werken aan passende hulpverlening bleek nog niet zo vanzelfsprekend. En dat terwijl het juíst op zo’n moment belangrijk is dat alle betrokkenen samen optrekken in de besluitvorming over het (opnieuw) vormgeven van hulpverlening.

Thema: samenwerken in (corona)crisis

De bijeenkomst op 29 september zal dan ook in het teken staan van de vraag:

Wat kan je als cliëntenraad doen, regelen en zeggen om tijdens een (corona)crisis met de organisatie samen te werken aan passende hulpverlening? 

Adviesvangers

In een brainstormsessie, onder leiding van onze kersverse Adviesvangers Bettina en Mariska (lid van de cliëntenraad van Amsterdam), kun je met andere raadsleden ervaringen, ideeën en vragen uitwisselen. Zo kom je tot handvatten die je (in de toekomst) kunt gebruiken. 

Praktische informatie

Wij zorgen voor een avondmaaltijd.

Kom je ook?

Meld je dan uiterlijk woensdag 23 september aan bij Freke Evers: f.evers@loc.nl of app 06 482 68 241. Geef dan ook aan of je allergieën hebt.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese