Onderlinge samen­werking in­richten (Jeugd)

  • 3 maart 2022
  • 10:00 - 11:00
  • Online, vanaf je eigen werkplek

Introductie onderlinge samenwerking inrichten

LOC biedt ondersteuning aan aanbieders waar de samenwerking met cliënten nog geen vorm heeft en waar deze niet of nauwelijks geborgd is. Samen met bestuurders, jongeren, ouders en professionals besteden we gedurende een periode volop aandacht aan een visie op medezeggenschap, een passende structuur, heldere afspraken en het samenstellen van een team. LOC Waardevolle Zorg biedt hier ook in 2022 kosteloos ondersteuning bij. Tijdens deze online introductie geeft LOC hierover meer informatie. 

LOC biedt begeleiding zonder aanvullende kosten. Vanzelfsprekend vragen we wel commitment van de jeugdzorgorganisatie. Deze animatie vertelt wat we leerden van de trajecten die we tot nu toe deden.

Voor wie

Bestuurders, bestuurssecretarissen en kwaliteitsmedewerkers van jeugdzorgaanbieders

Wanneer

Dinsdag 22 februari van 15.00 – 16.00 of donderdag 3 maart van 10.00 – 11.00 uur

Hoe werkt deze online introductie?

De introductie wordt online verzorgd door een van de LOC-adviseurs. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online cursus. Na bevestiging van deelname ontvang je een duidelijke instructie hoe de introductie precies in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze online introductie heb je een beeldscherm nodig (computer, ipad, eventueel telefoon), met goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Aanmelden

Enthousiast of wil je meer weten? Meld je dan aan via deze knop:

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwste vacatures

Voorzitter CCR Parttime | Flexibel
Alle vacatures

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese