Online Basis­cursus Wmcz 2018 | Jeugdzorg (gean­nuleerd)

  • 8 september 2020
  • 19:30 - 21:00
  • Online, vanaf je eigen locatie

Sinds 1 juli 2020 is de WMCZ 2018 van kracht. Ook voor de jeugdzorg. Kortom, een goed moment om stil te staan bij de manier waarop de medezeggenschap van kinderen, jongeren en (pleeg)ouders/ opvoeders bij een jeugdzorgaanbieder georganiseerd is. Tijdens deze online cursus staan we stil bij het waarom van medezeggenschap, geven we informatie over de nieuwe wet, de veranderingen die dat met zich meebrengt en hoe je daar als cliëntenraad en/of organisatie betekenis aan geeft. 

Voor wie

Deze online basiscursus Wmcz 2018 is bedoeld voor startende en ervaren cliëntenraadsleden en ondersteuners en andere geïnteresseerden die actief zijn in de jeugdzorg. En geïnformeerd willen worden over actuele ontwikkelingen.

Vanuit een cliëntenraad kan maximaal 1 persoon deelnemen. Als meer leden de cursus willen volgen, neem dan contact op met LOC om de mogelijkheden te bespreken. Bel 030 284 3200 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Er is plaats voor 8 deelnemers, dus meld je gauw aan! 

Kosten

Deelname aan deze online cursus is kosteloos.

Heb je je aangemeld voor de cursus, maar ben je toch verhinderd? Afmelden voor de cursus is verplicht en kan tot 48 uur voorafgaand aan de cursus. Zonder afmelding brengt LOC 25 euro in rekening.

Is je cliëntenraad nog geen lid? Lees meer op de pagina over lid worden voor alle informatie over het lidmaatschap van LOC Jeugd en de voordelen voor leden. Is je cliëntenraad geen lid maar wil je wel deelnemen aan de online cursus? Dat kan. 

Hoe werkt een online cursus?

De cursus wordt online verzorgd door een van de LOC-adviseurs. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online cursus.
Na bevestiging van deelname ontvang je een duidelijke instructie hoe de cursus precies in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze online basiscursus heb je een beeldscherm nodig (computer, tablet of iPad, eventueel telefoon) en goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de Vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Aanmelden

Als je je hebt aangemeld, ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging van deelname, of een bericht dat de cursus al vol was.

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese