Online bijeen­komst: Geld voor zorg in de thuiszorg

  • 9 december 2020
  • 11:00 - 12:30
  • Online, vanaf je eigen locatie

Steeds vaker komen bij LOC vragen binnen over de financiering in de thuiszorg en wijkverpleging. Er zijn zorgen over de besteding van de zorggelden en de facturering van geleverde zorg. 

Op 9 december om 11 uur organiseert LOC een online bijeenkomst over welke rol de cliëntenraad heeft in het kader van het bewaken van de zorgkosten. 

Het is vooral de bedoeling dat er uitwisseling is van ervaringen en inzichten van cliëntenraden in de thuiszorg/wijkverpleging. Het programma bestaat uit een opening met algemene informatie over financiering in de wijkverpleging en zorg thuis (door Henk Smets van de LOC expertpool Zorg & Geld). Daarna komen drie vragen aan bod, ingeleid door Joop Hunting (cliëntenraadslid), Heina Zeeman (deskundige op het gebied van indicatiestelling en zorgverlening) en Tiske Boonstra (adviseur LOC). 

  • Kom meepraten als je ook vragen of zorgen hebt over dit onderwerp
  • Deel jouw kennis en ervaring met andere cliëntenraden in de thuiszorg
  • Doe mee en meld je aan!

Voor wie

Deze online bijeenkomst is interessant voor cliëntenraden in de thuiszorg/wijkverpleging.

Vanuit een cliëntenraad kan maximaal 1 persoon deelnemen. Als meer leden de bijeenkomst willen volgen, neem dan contact op met LOC om mogelijkheden te bespreken. Bel (030) 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Er is plaats voor 10 deelnemers, dus meld je gauw aan! 

Kosten

Let op: deze online bijeenkomst is gratis toegankelijk voor cliëntenraden die lid zijn van LOC (en hun ondersteuner). Is je cliëntenraad nog geen lid? Lees meer op de pagina over lid worden voor alle informatie over het lidmaatschap van LOC en de voordelen voor leden. Wil je deelnemen aan de online bijeenkomst? Dat kan. 

Deelname aan de online bijeenkomst is kosteloos voor leden van LOC. Voor cliëntenraadsleden en ondersteuners die niet lid zijn van LOC bedragen de kosten € 25,00 per deelnemer.

Heb je je aangemeld voor de bijeenkomst, maar ben je toch verhinderd? Afmelden voor de bijeenkomst is verplicht en kan tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Zonder afmelding brengt LOC € 25,00 in rekening.

Hoe werkt een online bijeenkomst?

De bijeenkomst wordt online begeleid door twee LOC-adviseurs. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online bijeenkomst.
Na bevestiging van deelname ontvang je een duidelijke instructie hoe de bijeenkomst precies in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze online bijeenkomst heb je een beeldscherm nodig (computer, ipad, eventueel telefoon), met goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese