Online bijeen­komst Raadpleging ‘kom­pas samen werken aan kwaliteit van bes­taan’ (VOL)

  • 16 maart 2023
  • 15:00 - 16:30
  • Online, vanaf je eigen locatie

Let op: deze bijeenkomst is volgeboekt: je kunt je niet meer aanmelden.

Vanuit het programma Wonen, Ondersteuning en Zorg voor Ouderen (WOZO) wordt er gewerkt aan een nieuw kwaliteitskader ‘Zorg voor kwetsbare ouderen’. Dit kader moet in maart 2023 opgeleverd worden. LOC is nauw betrokken bij de totstandkoming van het kader en trekt daarin vanaf het begin graag samen op met aangesloten cliëntenraden en deelnemers binnen de beweging Radicale vernieuwing zorg. 

De afgelopen maanden is gewerkt aan een opvolger van het kwaliteitskader verpleeghuiszorg. Op dit moment zijn we zover dat LOC het resultaat tot nu toe graag aan de aangesloten cliëntenraden wil voorleggen met de vraag of zij dit wel of niet willen steunen. Dat doen we tijdens deze bijeenkomst. Voorafgaand aan deze bijeenkomst stuurt LOC een samenvatting van het onderhandelingsresultaat naar de deelnemers. Zodat zij zich kunnen inlezen en mogelijke vragen, opmerkingen en overige reacties kunnen voorbereiden. De uitkomsten van deze bijeenkomsten zijn leidend in het standpunt van LOC over het onderhandelingsresultaat. Het is niet mogelijk om wijzigingen in de tekst aan te brengen. Daarom vraagt LOC aan cliëntenraden of zij de tekst wel of niet kunnen steunen.

Voor wie

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor cliëntenraden die lid zijn voor LOC en hun ondersteuner.

Let op: Is je cliëntenraad nog geen lid, maar wil je graag meedoen aan deze bijeenkomst? Lees meer op de pagina over lid worden voor alle informatie over het lidmaatschap van LOC en de voordelen voor leden.

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Indien je onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst, vragen wij je om dit uiterlijk 48 uur van tevoren te laten weten via loc@loc.nl. Bij een te late afmelding zijn we helaas genoodzaakt om een factuur te sturen ter hoogte van het tarief voor niet-leden.

Hoe werkt een online bijeenkomst?

De bijeenkomst wordt online verzorgd door een van de LOC-adviseurs. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online bijeenkomst.
Na bevestiging van deelname ontvang je een duidelijke instructie hoe de online bijeenkomst precies in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze online bijeenkomst heb je een beeldscherm nodig (computer, ipad, eventueel telefoon), met goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Meer informatie


Je kunt meer lezen over de ontwikkelingen rondom het kwaliteitskader in dit nieuwsbericht: Nieuw kwaliteitskader zorg voor kwaliteitskader voor kwetbare ouderen

Bijeenkomsten

Meer

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese