Online bijeen­komst | Samen­werking met Raad van bestuur /​ Raad van toezicht (VOL)

  • 13 januari 2021
  • 13:30 - 15:00
  • Online, vanaf je eigen locatie

Let op: deze cursus is inmiddels volgeboekt.

Deze interactieve online bijeenkomst gaan we in op de praktijk van medezeggenschap, specifiek in de samenwerking met de Raad van bestuur (RvB) / Raad van toezicht (Rvt).

Invloed passend vormgeven vraagt elkaars rol en positie scherp te hebben. Als cliëntenraad, bestuurder en lid van de raad van toezicht. Rolzuiverheid is belangrijk, maar nog belangrijker is het om te focussen op de bedoeling. Waarom ben je er als cliëntenraad, RvB en RvT? Het is een spel om samen tot een passende werkwijze met respect voor alle rollen te komen.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je handreikingen om te focussen op de bedoeling. We beantwoorden met elkaar de vraag hoe je vormgeeft aan een goede samenwerking met de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht. Daarbij nemen we ook de kaders vanuit de Governance in ogenschouw.

Voor wie

Deze online bijeenkomst is interessant voor cliëntenraden die actief zijn in alle sectoren.

Vanuit een cliëntenraad kan maximaal 1 persoon deelnemen. Als meer leden de bijeenkomst willen volgen, neem dan contact op met LOC om mogelijkheden te bespreken. Bel (030) 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers, dus meld je gauw aan! 

Kosten

Let op: deze online bijeenkomst is gratis toegankelijk voor cliëntenraden die lid zijn van LOC (en hun ondersteuner). Is je cliëntenraad nog geen lid? Lees meer op de pagina over lid worden voor alle informatie over het lidmaatschap van LOC en de voordelen voor leden. Wil je deelnemen aan de online bijeenkomst? Dat kan. 

Deelname aan de online bijeenkomst is kosteloos voor leden van LOC. Voor cliëntenraadsleden en ondersteuners die niet lid zijn van LOC bedragen de kosten € 25,00 per deelnemer.

Heb je je aangemeld voor de bijeenkomst, maar ben je toch verhinderd? Afmelden voor de bijeenkomst is verplicht en kan tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Zonder afmelding brengt LOC € 25,00 in rekening.

Hoe werkt een online bijeenkomst?

De bijeenkomst wordt online begeleid door een LOC-adviseur. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online bijeenkomst.
Na bevestiging van deelname ontvang je een duidelijke instructie hoe de bijeenkomst precies in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze online bijeenkomst heb je een beeldscherm nodig (computer, ipad, eventueel telefoon), met goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese