Online intervisie ondersteuners cliënten­raden (Jeugd)

  • 2 maart 2021
  • 10:00 - 11:30
  • Online, vanaf je eigen locatie

In deze tweede sessie gaan we wederom samen in gesprek over de vragen en dilemma’s die je nu tegenkomt in het werk als ondersteuner van één of meerdere cliëntenraden. De eerste sessie bleek een groot succes! Een plek om je verhaal en ervaringen als ondersteuner neer te leggen. 

Voor wie?

De intervisie is bedoeld voor ondersteuners van cliëntenraden in de jeugdzorg. Er is plaats voor 8 deelnemers, dus meld je gauw aan! 

Kosten

Deelname aan deze sessie is kosteloos. Heb je je aangemeld voor de intervisie, maar ben je toch verhinderd? Meld je je dan tijdig af. 

Hoe werkt een online cursus?

De sessie wordt online verzorgd door een van de LOC-adviseurs. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online sessie.
Na bevestiging van deelname ontvang je een duidelijke instructie hoe de sessie precies in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze intervisie heb je een beeldscherm nodig (computer, tablet of iPad, eventueel telefoon) en goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de Vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Aanmelden

Als je je hebt aangemeld, ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging van deelname, of een bericht dat de sessie al vol was.

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese