Online livestream interview voorzitter werkgroep Week van de Psychiat­rie

Volg het online (livestream) interview met Chris Nijboer, voorzitter van de landelijke werkgroep Week van de Psychiatrie 2020. Aanstaande vrijdag tussen 12 uur en 13 uur op Out of the Box TV. Ook Wethouder Maarten van Ooijen van de Gemeente Utrecht en Alan Ralston, bestuurslid NVvP en psychiater bij UMC Utrecht komen aan het woord. Zij zouden ook spreken tijdens de landelijke slotdag van de week van de psychiatrie.

Out of the Box TV

De week van de psychiatrie is komende week op Out of the Box TV. Aankomende vrijdag zullen Chris Nijboer (voorzitter werkgroep week van de psychiatrie), Maarten van Ooijen en Alan Ralston (Bestuurslid NVvP en psychiater bij UMC Utrecht) tussen 12 en 13 uur op de livestream vertellen over de week van de psychiatrie en andere relevante onderwerpen. Houdt de livestream en de programmering in de gaten!

Week van de Psychiatrie

Deze week zouden in het kader van de week van de psychiatrie door het hele land volop activiteiten plaatsvinden rond het thema ‘Betekenisvol meedoen’. Helaas kunnen deze vanwege de maatregelen rondom het coronavirus niet deze week doorgaan. De afsluitende dag zal op een later moment opnieuw worden georganiseerd. De week is niet helemaal stil: landelijke werkgroep besteedt deze week wel op andere manier aandacht aan de week van de psychiatrie: één van de leden schreef een blog. En de voorzitter van de werkgroep en andere betrokkenen komen aanstaande vrijdag tussen 12 en 13 uur op Out of the Box TV.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese