Online workshop | Onderlinge com­municatie – denkwijze & patronen (VOL)

  • 6 augustus 2020
  • 14:00 - 15:30
  • Online, vanaf je eigen locatie

Let op! Deze online workshop ‘Onderlinge communicatie’ is volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Online workshop | Onderlinge communicatie – denkwijze & denkpatronen

Naast kennis over de Wmcz 2018 en inhoudelijke onderwerpen, zijn er tal van factoren die bijdragen aan plezierig werken in een cliëntenraad. Denk aan de samenwerking met de bestuurder, het contact met de achterban en inzicht hoe de hazen lopen in de gezondheidszorg.

Een andere, ook belangrijke voorwaarde is dat de onderlinge communicatie helder verloopt. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn op inhoud, maar hoe fijn is het als jouw inzicht wordt gehoord en wanneer iedereen zich betrokken voelt bij de cliëntenraad.  

Mensen hebben ieder een eigen manier om de wereld waar te nemen en weer te geven. Gedurende het leven ontwikkelt iedereen taalpatronen en denkwijzen. Als je naar de taal van iemand luistert, vind je een ingang om elkaar ‘beter te verstaan en te begrijpen’. 

LOC organiseert dit jaar een aantal workshops waarin we aandacht geven aan de onderlinge communicatie. In deze workshop word je je (meer) bewust van hoe jezelf waarneemt en hoe jij je middels taal uit. Je zult wellicht ontdekken dat jouw manier soms verschilt van anderen. In de workshop ‘Onderlinge communicatie – denkwijze en denkpatronen’ krijg je handvatten om een aantal denkpatronen te herkennen en hoe je dit kan inzetten in je eigen communicatie. 

Voorafgaand aan de workshop kun je een test doen, dit geeft vast een globaal inzicht. Tijdens deze online workshop geeft de trainer meer betekenis en handvatten hoe die kennis kunt inzetten. Het invullen kost je ongeveer 15 minuten tijd.

Voor wie

De online workshop Onderlinge communicatie – denkwijke & denkpatronen is bedoeld voor cliëntenraadsleden in alle sectoren.

Vanuit een cliëntenraad kan maximaal 1 persoon deelnemen. Als meer leden de cursus willen volgen, neem dan contact op met LOC om mogelijkheden te bespreken. Bel (030) 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Er is plaats voor 8 deelnemers, dus meld je gauw aan! 

Let op: deze online workshop is gratis toegankelijk voor cliëntenraden die lid zijn van LOC (en hun ondersteuner). Is je cliëntenraad nog geen lid? Lees meer op de pagina over lid worden voor alle informatie over het lidmaatschap van LOC en de voordelen voor leden. Wil je deelnemen aan de online cursus? Dat kan. 

Kosten

Deelname aan de online workshop is kosteloos voor leden van LOC. Voor cliëntenraadsleden en ondersteuners die niet lid zijn van LOC bedragen de kosten € 25,00 per deelnemer.

Heb je je aangemeld voor de workshop, maar ben je toch verhinderd? Afmelden voor de cursus is verplicht en kan tot 48 uur voorafgaand aan de cursus. Zonder afmelding brengt LOC € 25,00 in rekening.

Hoe werkt een online workshop?

De workshop wordt online verzorgd door een van de LOC-adviseurs. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online workshop.
Na bevestiging van deelname ontvang je een duidelijke instructie hoe de workshop precies in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze online workshop heb je een beeldscherm nodig (computer, ipad, eventueel telefoon), met goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Aanmelden

Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging van deelname, of een bericht dat de workshop al vol was.

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese