Regiobijeen­komst Brabant | Positie cliënten­raad bij thema Mantelzorg

Welke positie kan de cliëntenraad innemen bij het thema Mantelzorg? Deze vraag staat centraal tijdens de regiobijeenkomst in Brabant op 5 maart in Tilburg.

Cliëntenraden bestaan uit mensen met hart voor de zorg en de instelling waarbij zij zijn betrokken. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden van de raad kan het handig zijn om op verschillende gebieden de nodige kennis op te doen. Tijdens de regiobijeenkomsten die LOC met vrijwilligers in verschillende provincies organiseert, wordt kennis en ervaring uitgewisseld. Door LOC, cliëntenraden en andere inhoudelijk deskundigen, over veranderingen in de zorg en andere actuele ontwikkelingen.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst staan we stil bij het thema Mantelzorg. En de vraag welke positie de cliëntenraad kan innemen bij dit belangrijke thema. 

Mevrouw K. van Montfort zal een inleiding verzorgen op het onderwerp. Zij is directeur Expertisecentrum Familiezorg/mantelzorg (https://expertisecentrumfamiliezorg.nl/)

Binnen de ouderenzorg heeft zij veel projecten gedraaid en daarbij intensief samengewerkt met cliëntenraden.

Cliëntenraden en belangstellenden krijgen tijdens deze bijeenkomst veel handvatten aangereikt en er is ruimte voor onderlinge uitwisseling.

Voor wie?

Voor leden van cliëntenraden, ondersteuners van cliëntenraden en andere geïnteresseerden.

Kosten

Voor leden van LOC is de bijeenkomst gratis. Niet-leden betalen een bijdrage van € 35,-. Heeft u vragen, neem dan contact op via loc@loc.nl of 030 – 284 3200. Afmelden zonder kosten kan tot 1 week voor aanvang van de bijeenkomst.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese