Regionale bijeen­komst voor cliënten­raden Utrecht

  • 20 mei 2021
  • 13:30 - 16:00
  • Online, vanaf je eigen locatie

Als LOC vinden we het belangrijk om cliëntenraden op regionaal niveau met elkaar in contact te brengen. Omdat we zien dat het vormen van een regionaal netwerk van meerwaarde is: deelnemers wisselen kennis en ervaring uit en leren zodoende van elkaar. Daarnaast is het interessant om zo nu en dan eens buiten de eigen cliëntenraad te kijken en te leren van verschillen tussen raden en organisaties. Daarom organiseren we in 2021 een aantal regionale bijeenkomsten.

Helaas kunnen we niet fysiek afspreken, niettemin hebben we een mooi programma voor jullie klaar staan.

Thema

Centraal in de middag staat het thema ‘de overgang van thuis naar verpleeghuis’. Er vindt uitwisseling in het netwerk plaats en er zal goede ruimte zijn voor ieders inbreng.
Tiske Boonstra, adviseur bij LOC, zal de inhoudelijke bijdragen aan de middag verzorgen. Daarnaast zal Esmay Griffioen een toelichting verzorgen op haar afstudeeronderzoek, vanuit haar opleiding Social Work, naar de overgang van thuis naar het verpleeghuis en de rol van de cliëntenraad daarin.

Programma:

13.30 – 13.45     Welkom en voorstellen (voor deelname gebruik de volgende link: https://meet.google.com/aia-yotc-bqc)
13.45 – 14.00     Update actuele landelijke onderwerpen (Tiske Boonstra)
14.00 – 14.20     Introductie ‘De overgang van thuis naar verpleeghuis’ (Tiske Boonstra)
14.20 – 15.00     Deelgroepen: in kleine groepen uitwisselen
15.00 – 15.10     Pauze
15.10 – 15.50     Goede voorbeelden delen uit de deelgroepen, Onderzoek uit de praktijk (Esmay Griffieon, Uitwisseling over waardevolle thema’s voor toekomstige bijeenkomsten
15.50                Einde

Voor wie bestemd?

Leden van cliëntenraden in regio Utrecht.

Informatie

Voor meer informatie kan je terecht bij de vraagbaak van LOC via telefoonnummer (030) 284 32 00 of vraagbaak@loc.nl. We rekenen geen kosten voor deelnemende cliëntenraden.
Mocht je deze uitnodiging via via hebben ontvangen en willen komen: meld je dan wel aan, dan houden we rekening met je komst.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze online cursus heb je een beeldscherm nodig (computer, Ipad, eventueel telefoon), met goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.
Mocht je hulp kunnen gebruiken bij het inloggen in Google Meet? Neem contact op de organisatoren, dan sturen we een gebruikshandleiding toe hoe in te loggen. 

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese