Thematische spar­sessie: Herpakken van je rol (na corona)

  • 24 juni 2021
  • 15:00 - 17:00
  • Online, vanaf je eigen locatie

Steeds vaker zien we dat raden veel baat hebben bij het (digitaal) sparren en uitwisselen met andere raden en adviseurs op verschillende thema’s. Leren van anderen, andere denkwijzen en ervaringen kunnen enorm helpen in het werk van de cliëntenraad. Je hoeft zelf niet het wiel uit te vinden, je leert dingen waar je zelf niet was opgekomen en ook kan je leren van degenen die jou voor gingen en ervaringen uit de praktijk willen delen. Wekelijks komen we digitaal bijeen om te sparren over actualiteiten. Kijk bij de bijeenkomsten van Loc welk thema welke week aan bod komt en geef je op.

Herpakken van je rol (na corona)

Al meer dan een jaar gaat het heel anders in medezeggenschap dan we gewend zijn. Vergaderingen gaan niet (fysiek) door, je ziet je achterban (nog) minder, je hebt minder de vinger aan de pols. Hoe herpak je jezelf als cliëntenraad? Wat moet je in jullie rol doen om medezeggenschap weer actief te krijgen?

Heb je een ervaring die je wilt delen, ben je benieuwd hoe anderen in soortgelijke situaties handelen of heb je een vraag aan een andere cliëntenraad of de adviseur van Loc? Meld je aan en we sparren erover!! 
Tiske Boonstra, adviseur bij Loc neemt jullie graag mee in deze sparsessies.


Voor leden van Loc zijn deze sessies kosteloos, niet leden nemen even contact op via de vraagbaak: vraagbaak@loc.nl of t.boonstra@loc.nl.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese