Thematische spar­sessie: Samen­werken in een team

  • 12 mei 2021
  • 15:00 - 17:00
  • Online, vanaf je eigen locatie

Steeds vaker zien we dat raden veel baat hebben bij het (digitaal) sparren en uitwisselen met andere raden en adviseurs op verschillende thema’s. Leren van anderen, andere denkwijzen en ervaringen kunnen enorm helpen in het werk van de cliëntenraad. Je hoeft zelf niet het wiel uit te vinden, je leert dingen waar je zelf niet was opgekomen en ook kan je leren van degenen die jou voor gingen en ervaringen uit de praktijk willen delen. Wekelijks komen we digitaal bijeen om te sparren over actualiteiten. Kijk bij de bijeenkomsten van Loc welk thema welke week aan bod komt en geef je op.

Samenwerken in een team

Als raadslid ben je niet alleen, met je collega raadsleden vorm je een team. Is dat altijd makkelijk, wat is de meerwaarde, wat doe je als het niet strookt met elkaar? Hoe zorg je dat je samen een hechte raad vormt en geen verzameling van losse leden?

Heb je een ervaring die je wilt delen, ben je benieuwd hoe anderen in soortgelijke situaties handelen of heb je een vraag aan een andere cliëntenraad of de adviseur van Loc? Meld je aan en we sparren erover!! 
Tiske Boonstra, adviseur bij Loc neemt jullie graag mee in deze sparsessies.


Voor leden van Loc zijn deze sessies kosteloos, niet leden nemen even contact op via de vraagbaak: vraagbaak@loc.nl of t.boonstra@loc.nl.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese