Toelichting medezeg­genschapsregeling (Midden – VOL) (gean­nuleerd)

Let op: in verband met de ontwikkelingen en geldende adviezen rondom het coronavirus is deze bijeenkomst geannuleerd en wordt deze naar een later moment verschoven. Meer informatie lees je in dit bericht

LET OP! Deze bijeenkomst is volgeboekt. Je kunt jezelf nog wel op de reservelijst laten zetten. Mocht er een plekje vrijkomen dan nemen we contact met je op.

Toelichting op het gezamenlijke model

Tijdens deze bijeenkomst geeft LOC een toelichting op de model medezeggenschapsregeling die LOC de afgelopen periode samen met ActiZ, GGZ Nederland en Zorgthuisnl heeft opgesteld. Dit document, wat het instellingsbesluit en de samenwerkingsovereenkomst vervangt, legt de afspraken tussen zorginstellingen en cliëntenraden vast. LOC en de brancheorganisaties willen met een model een voorzet geven voor deze afspraken. Zodat niet iedere bestuurder of cliëntenraad het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Programma

  • Thom van Woerkom vertelt over de totstandkoming van het model en geeft een uitgebreide toelichting op de verschillende onderdelen van de model medezeggenschapsregeling.
  • Cliëntenraden ontvangen handvatten en tips waar zij rekening mee moeten houden in het gesprek met zorginstellingen.
  • Er gelegenheid voor het stellen van vragen en om met elkaar uit te wisselen.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor clientenraden uit alle sectoren, ondersteuners clientenraden en andere geïnteresseerden.

Kosten

Deelname is kosteloos voor cliëntenraden die lid zijn van LOC en hun ondersteuner. Niet-leden van LOC betalen een bijdrage van 35 euro per persoon.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese