Ver­diepen­de workshop: het lezen van de jaar­rekening

Voor veel cliëntenraden is het geen dagelijkse kost om zich bezig te houden met de financiën van de zorginstelling. In het voorjaar krijgen cliëntenraden de jaarrekening ter advies voorgelegd: waar moet je op letten als cliëntenraad bij het lezen van een jaarrekening? En wat is van belang om op te letten bij het lezen van de jaarrekening vanuit het perspectief van waardevolle zorg?

Vanuit LOC wordt door twee leden van de expertpool Zorg & Geld  een verdiepende workshop voor leden van cliëntenraden georganiseerd met als onderwerp de jaarrekening. Deze workshop wordt gehouden op dinsdag 26 april van 13:00 – 15:00. Tijdens de workshop is het de bedoeling om praktisch aan de slag te gaan met het berekenen van kengetallen en het lezen van de jaarrekening met als doel om vanuit cliëntperspectief over de jaarrekening gericht vragen te kunnen stellen.

Voor wie

De workshop “Verdieping: het lezen van de jaarrekening”  is bedoeld voor cliëntenraadsleden die actief zijn in alle sectoren.

De workshop vindt plaats bij LOC, Hof van Transwijk 2 te Utrecht.

Vanuit een cliëntenraad kunnen maximaal 2 personen deelnemen. Als meer leden de cursus willen volgen, neem dan contact op met LOC om mogelijkheden te bespreken. Bel (030) 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers per workshop, dus meld je gauw aan! Let op: de cursus is gratis toegankelijk voor cliëntenraden die lid zijn van LOC. Is je cliëntenraad nog geen lid? Lees meer op de pagina over lid worden voor alle informatie over het lidmaatschap van LOC en de voordelen voor leden.

Kosten

Deelname aan de cursus is kosteloos voor leden van LOC. Voor cliëntenraadsleden niet lid zijn van LOC bedragen de kosten € 35,00 per deelnemer.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese