Webinar bezoek­regeling verpleeg­huizen

  • 26 mei 2020
  • 10:00 - 11:00
  • Online, vanaf je eigen locatie

Dit online webinar waarin Marthijn Laterveer (coordinator LOC) en Tiske Boonstra (LOC-adviseur) een toelichting geven op de bezoekregeling verpleeghuizen en de rol van de cliëntenraad is inmiddels op aanvraag terug te kijken: Webinar bezoek­regeling verpleeg­huizen terug­kijken.

Programma

  • Tijdens dit online webinar geven Marthijn Laterveer (coordinator LOC) en Tiske Boonstra (LOC-adviseur) een toelichting op de bezoekregeling verpleeghuizen en de rol van de cliëntenraad.
  • Ook is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Vragen kun je in het aanmeldingsformulier doorgeven. Het is ook mogelijk om live vragen te stellen aan Marthijn en Tiske, daarvoor heb je wel een youtube account nodig.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor cliëntenraden uit alle sectoren en ondersteuners cliëntenraden.

Kosten

Deelname is kosteloos voor cliëntenraden die lid zijn van LOC en hun ondersteuner. Voor niet-leden vragen we een bijdrage van 25 euro per persoon.

Is je cliëntenraad nog geen lid? Lees meer op de pagina over lid worden voor alle informatie over het lidmaatschap van LOC en de voordelen voor leden. 

Hoe werkt een Webinar?

Tijdens een Webinar doe je vanaf je eigen locatie mee. Marthijn en Tiske geven een toelichting die je live kunt volgen op je eigen beeldscherm. Tijdens de webinar kun je via chat-functie vragen stellen (daarvoor heb je wel een account van youtube nodig).
Na bevestiging van deelname ontvang je een duidelijke instructie hoe de webinar precies in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze Webinar heb je een beeldscherm nodig (computer, ipad, eventueel telefoon), met goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor dit webinar door op onderstaande knop te drukken

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese