Jan Franken

Over mij

!6 jaar getrouwd met Dinie, geen dag zonder elkaar tot corona. vanaf diagnose beginnend alzheimer alles met elkaar besproken mbt de toekomst van verpleeghuis tot de muziek bij de crematie. We weten wat onze wensen zijn tot de dood ons scheidt. Wat goed is of niet hoeven anderen niet meer te vertellen

Wat ik wil halen uit dit netwerk

Hereniging met mijn vrouw!

Ik wil ook iets brengen, namelijk

CORONAVIRUS.
Geachte,
Naar het zich laat aanzien zal het bezoek aan verpleeginrichtingen en dergelijke nog wel een tijdje niet kunnen, en wellicht pas over een poos gefaseerd op gang kunnen komen. Te denken valt dan aan als eerste toestaan van het bezoek van eerstegraads familieleden: partners*, ouders (ook adoptie- en stiefouders), schoonouders, kinderen (ook adoptie- en stiefkinderen), schoondochters- en zonen.
* Definitie partner: u bent getrouwd, of er is sprake van geregistreerd partnerschap of een samenlevingscontract.
Deels uit eigenbelang wil ik er voor pleiten de partners uit die groep wat eerder de status van familie 0.0 te geven. En deze relatief kleine en vaak honkvaste groep, die redelijk te managen valt, wat eerder de gelegenheid te bieden elkaar weer te ontmoeten. Normaliter hebben wij vaak geen zeeën van tijd meer om hier lang mee te wachten. Hiermee wil ik u verzoeken hier over na te denken en wanneer er in uw organisatie of omgeving een plaats is waar dit succesvol besproken kan worden dit daar bekend te maken.
Mijn Dinie en ik zullen u daarvoor dankbaar zijn.
Groet, Jan Franken Klundert. 12 april 2020

Organisatie

War bedoelt u?

Locatie in het land waar jouw/​de activiteiten van de organisatie vooral plaatsvin­den

?

Omschrij­ving van de organisatie-ac­tiviteiten en wat ik doe

?

Wat ik nog wil delen met dit netwerk

Wil niet wachten tot de groep die normaliter alleen aanwezig is op moeder en/of feestdagen ook op bezoek mag. Ik ga liever voordat Dinie mij begroet met “dag meneer, wie bent u”.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.