Terug­kijken presen­tatie ‘Fris­se verpleeg­huizen’

Geplaatst op 12 juli 2021

Tijdens de regionale bijeenkomst cliëntenraden Noord-Holland op 5 juni informeerde Atze Boersma, hoogleraar gebouwinstallaties van de TU Delft, de deelnemers over de noodzaak tot het ontwikkelen van een standaard technisch programma van eisen (PvE) voor verpleeghuizen. Het gaat om een standaard PvE dat als uitgangspunt gehanteerd kan worden bij nieuwbouwprojecten en bij ingrijpende renovaties. De presentatie gaat met name in op algemene binnenmilieu-eisen en specifiek maatregelen die de risico’s van overdracht van virusinfecties via de lucht beperken.

Terugkijken bijeenkomst

Het terugkijken van de online bijeenkomst, waarin Atze Boersma de presentatie geeft, duurt ongeveer 1,5 uur. Je kunt deze op je eigen moment terugkijken en, wanneer je dat wil, tussendoor pauzeren. Let op: het terugkijken van deze bijeenkomst is alleen mogelijk voor cliëntenraden die lid zijn van LOC.

Om deze bijeenkomst terug te kijken, kun je een link aanvragen via onderstaande button:

Binnen enkele werkdagen ontvang je per e-mail een link met instructie hoe je de webinar met dit gesprek terug kunt kijken.

Meer weten?

  • Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl
Download artikel als PDF

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese