3000 exemplaren Basisin­formatie medezeg­genschap verspreid dankzij leden LOC

Geplaatst op 8 oktober 2019

Basisinformatie medezeggenschap

De brochure basisinformatie medezeggenschap is een groot succes. Inmiddels hebben 3000 mensen een exemplaar van deze basisinformatie in handen. Zij kunnen deze informatie gebruiken om medezeggenschap op hun plek, vanuit hun rol te versterken. Zodat de mensen die zorg nodig hebben, nog beter gehoord worden. En met de zorg en ondersteuning die zij ontvangen een waardevol leven kunnen leiden. 

Leden LOC bedankt!

De informatie en de brochures kunnen alleen gemaakt en kosteloos verspreid worden, door alle cliëntenraden die bij LOC aangesloten zijn. Zonder hun lidmaatschap was dit niet mogelijk geweest. Naast de 3000 mensen die een gedrukt exemplaar in handen hebben, hebben nog veel meer mensen toegang tot de digitale versie. Namens de duizenden mensen in het land die deze basisinformatie kunnen gebruiken, willen we de aangesloten cliëntenraden via dit bericht hartelijk bedanken!

Door het lidmaatschap van LOC, maken cliëntenraden het mogelijk dat we met zijn allen de positie van cliëntenraden versterken.

Werken aan waardevolle zorg

 De basisinformatie is één concreet voorbeeld van hoe LOC informatiemateriaal ontwikkelt en verspreidt (neem een kijkje in het overzicht met de vele andere publicaties). Ook tijdens vele cursussen en bijeenkomsten doen cliëntenraden inspiratie en kennis op en kunnen cliëntenraden met elkaar uitwisselen en ervaringen delen.

Ook op andere manieren dragen we met elkaar bij aan waardevolle zorg. Door het grote aantal leden hebben we een unieke positie in de landelijke belangenbehartiging in Den Haag. Uiteraard als het gaat om het onderwerp Wmcz 2018 en vele andere onderwerpen. LOC zit aan de belangrijkste tafels waar besluiten worden genomen. Bijvoorbeeld over de kwaliteitskaders verpleeghuiszorg en wijkverpleging. En we starten op vele plekken het gesprek waar het over zou moeten gaan: waardevolle zorg voor een waardevol leven.

Cliëntenraden, bedankt:

Samen werken we aan waardevolle zorg!

Wil je meer weten over het lidmaatschap van LOC? Lees hier verder.  

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwste vacatures

Voorzitter CCR Parttime | Flexibel
Alle vacatures

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese