Activiteiten Week van reflectie maken goede zorg zichtbaar

Geplaatst op 31 augustus 2020

Het belooft weer een inspirerende Week van reflectie in de zorg te worden met enthousiaste deelnemers en activiteiten in het hele land. Zorginstellingen, jeugdzorgorganisaties, opleidingen en andere betrokkenen organiseren in de Week van reflectie inspirerende activiteiten. De dertiende Week van reflectie gaat op maandag 23 november van start.

Verpleegkundigen, verzorgenden, artsen, specialisten, jeugdzorgprofessionals, bestuurders, cliënten en vele anderen gaan tijdens de Week van reflectie in gesprek over goede zorg, en morele vragen en dilemma’s in de dagelijkse praktijk. Ruimte voor reflectie in de dagelijkse hectiek. De kwaliteit van de zorg staat centraal, met aandacht voor ethiek, zingeving, ethische reflectie en moreel beraad. LOC draagt deze week al jaren een warm hart toe.

Startsein

De Week van reflectie gaat op maandag 23 november 2020 van start met de Landelijke Ethiekdag; Tijd voor reflectie’. Een bijzondere dag met inspirerende presentaties van toonaangevende sprekers, praktijkgerichte workshops, een ‘ethiekmarkt’, netwerklunch, reflectiewandeling, en vele andere inspirerende activiteiten. Een dag om kennis te maken met nieuwe ideeën en inzichten, ervaringen uit te wisselen, en inspiratie op te doen.

23 t/m 27 november

De Week van reflectie vindt plaats van maandag 23 t/m vrijdag 27 november 2020. De Week van reflectie is in dertien jaar uitgegroeid tot breed initiatief met duizenden activiteiten in het hele land.

Inspirerende activiteiten tijdens de Week van reflectie activiteiten laten zien hoe binnen de eigen organisatie met hart & ziel wordt gewerkt aan goede zorg. Deelnemers verbinden de activiteiten met thema’s die actueel zijn binnen de eigen organisatie. De Week van reflectie laat zien wat er goed gaat in de zorg, met positieve praktijkvoorbeelden en verhalen.

Meer weten?

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwste vacatures

Voorzitter CCR Parttime | Flexibel
Alle vacatures

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese