Basisin­formatie medezeg­genschap = vernieuwd

Geplaatst op 1 juli 2021

Om het eerste jaar Wmcz 2018 te vieren, komen we vandaag met een vernieuwde Basisinformatie medezeggenschap. Met deze brochure willen we cliëntenraden precies de informatie geven die zij nodig hebben voor hun belangrijke taak: het vertegenwoordigen van mensen die zorg nodig hebben. De vernieuwde Basisinformatie is nu te downloaden, of (voor leden van LOC) op te vragen via de Vraagbaak van LOC.

Vernieuwde Basisinformatie medezeggenschap

De Basisinformatie medezeggenschap is vernieuwd. We hebben de inhoud opnieuw tegen het licht gehouden en hebben kleine en grotere wijzigingen aangebracht. Zo hebben cliëntenraden precies de informatie die ze nodig hebben voor hun belangrijke taak: het vertegenwoordigen van mensen die zorg ontvangen. Want dat is waar het bij medezeggenschap over gaat: meepraten, meedoen en meebeslissen, zodat ‘de zorg’ zoveel mogelijk aansluit bij wat mensen hebben om een voor hen betekenisvol leven te leiden.

Vele duizenden mensen die zich via medezeggenschap inzetten voor meer Waardevolle zorg, hebben de afgelopen jaren gebruik gemaakt van de Basisinformatie medezeggenschap. Cliëntenraden geven aan dat het prettig is om een naslagwerk te hebben met actuele basisinformatie over medezeggenschap voor de dagelijkse praktijk. We zijn de leden van LOC erg dankbaar dat zij de ontwikkeling en verbetering van informatiemateriaal zoals deze Basisinformatie mogelijk maken!

Direct downloaden 

De vernieuwde Basisinformatie medezeggenschap kun je direct downloaden:

Bestellen

Lees je liever van papier? Leden van LOC kunnen de Basisinformatie medezeggenschap in gedrukte vorm bestellen.

Neem daarvoor contact op met de Vraagbaak van LOC: vraagbaak@loc.nl of bel (030) 284 3200

NB: De vernieuwde basisinformatie is nog in druk, dus het kan even duren voordat je de brochure daadwerkelijk ontvangt.

Meer informatie

  • Heb je een vraag over of naar aanleiding van de Basisinformatie medezeggenschap, neem dan contact op met de Vraagbaak van LOC: vraagbaak@loc.nl of bel (030) 284 3200. Ook voor andere vragen staan we voor je klaar!
  • LOC organiseert regelmatig cursussen en workshops over de Wet medezeggenschap, ook ‘in company’, dus op maat. Voor actuele informatie zie Bijeenkomsten
Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.