Basisin­formatie medezeg­genschap = weer op voorraad

Geplaatst op 25 mei 2022

Alweer bijna een jaar geleden vierden we het eerste jaar Wmcz 2018 met de vernieuwde Basisinformatie medezeggenschap. Al vele duizenden mensen maken gebruik van deze brochure. We willen cliëntenraden hiermee precies de informatie geven die zij nodig hebben voor hun belangrijke taak: het vertegenwoordigen van mensen die zorg nodig hebben. De Basisinformatie kun je downloaden, of (voor leden van LOC) als gedrukt exemplaar op te vragen via de Vraagbaak van LOC.

Basisinformatie medezeggenschap

Met de brochure Basisinformatie medezeggenschap hebben cliëntenraden precies de informatie die ze nodig hebben voor hun belangrijke taak: het vertegenwoordigen van mensen die zorg ontvangen. Want dat is waar het bij medezeggenschap over gaat: meepraten, meedoen en meebeslissen, zodat ‘de zorg’ zoveel mogelijk aansluit bij wat mensen hebben om een voor hen betekenisvol leven te leiden.

Vele duizenden mensen die zich via medezeggenschap inzetten voor meer Waardevolle zorg, maakten de afgelopen jaren gebruik van de Basisinformatie medezeggenschap. Cliëntenraden geven aan dat het prettig is om een naslagwerk te hebben met actuele basisinformatie over medezeggenschap voor de dagelijkse praktijk. We zijn de leden van LOC erg dankbaar dat zij de ontwikkeling en verbetering van informatiemateriaal zoals deze Basisinformatie mogelijk maken!

Direct downloaden 

De brochure Basisinformatie medezeggenschap kun je direct downloaden:

Bestel een gedrukt exemplaar

Lees je liever van papier? Cliëntenraden die aangesloten zijn bij LOC kunnen de Basisinformatie medezeggenschap in gedrukte vorm bestellen.

Neem daarvoor contact op met de Vraagbaak van LOC: vraagbaak@loc.nl of bel (030) 284 3200

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap van LOC? Kijk voor meer informatie op: clientenraad.nl/word-lid

Meer informatie

  • Heb je een vraag over of naar aanleiding van de Basisinformatie medezeggenschap, neem dan contact op met de Vraagbaak van LOC: vraagbaak@loc.nl of bel (030) 284 3200. Ook voor andere vragen staan we voor je klaar!
  • LOC organiseert regelmatig cursussen en workshops over de Wet medezeggenschap, ook ‘in company’, dus op maat. Voor actuele informatie zie Bijeenkomsten

Dit bericht is eerst verschenen op 1 juli 2021, laatste update 30 mei 2022

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese