Bouwpool LOC zoekt verster­king!

Geplaatst op 30 maart 2023

De LOC Bouwpool is de vraagbaak voor cliëntenraden die te maken krijgen met een ver- of nieuwbouwproject. De vrijwilligers in de Bouwpool zijn op zoek naar versterking. Ben je, of ken je, iemand die aan de slag wil als adviseur in de Bouwpool? Neem dan graag contact op!

LOC Bouwpool

De LOC Bouwpool is zeer gewaardeerd in het netwerk van LOC. Adviseurs van de Bouwpool adviseren cliëntenraden in ver- en nieuwbouwtrajecten en installatie van technische installaties. Omdat dit vaak complexe onderwerpen zijn èn omdat cliëntenraden adviesrecht hebben op dit onderwerp, kunnen adviseurs van de bouwpool met hun deskundige blik vaak van grote waarde zijn.

Profiel nieuwe vrijwilligers

Je hebt kennis van gebouwen in de zorg en zet die kennis graag in. Je hebt een bouwkundige achtergrond en/ of een achtergrond in de zorg en veel affiniteit met bouw/ leefomgeving van cliënten. Je hebt communicatieve eigenschappen en werkt graag samen met collega adviseurs. En je draagt graag bij aan een prettige leefomgeving voor kwetsbare mensen die zorg ontvangen. 

Wanneer je over deze eigenschappen beschikt dan zijn wij op zoek naar jou! 

De LOC Bouwpool zoekt vrijwilligers om te adviseren over bouwkundige en/of installatietechnische vraagstukken. We bieden jou een netwerk waarin jouw ervaring en kennis versterkt wordt en wordt ingezet voor goede kwaliteit van zorg. 

Adviseurs van de LOC Bouwpool zijn de vraagbaak voor cliëntenraden die te maken krijgen met een ver- of nieuwbouwproject. De adviseurs krijgen ondersteuning vanuit LOC Waardevolle zorg.

Ben jij of ken jij diegene die wij zoeken, of wil je eerst meer informatie en een uitgebreidere functiebeschrijving? Neem dan contact op met de Vraagbaak van LOC via 030 – 284 32 00 of vraagbaak@loc.nl.

Meer weten?

De Bouwpool van LOC staat voor je klaar!
De cliëntenraad geeft advies aan de zorgorganisatie over de omgeving waar mensen zorg krijgen. LOC werkt al meer dan 15 jaar samen met cliëntenraden aan een juiste omgeving voor zorg. LOC heeft een Bouwpool opgericht die cliëntenraden ondersteunt bij hun rol. In de loop der jaren heeft de Bouwpool veel kennis en ervaring opgedaan. De Bouwpool staat cliëntenraden graag met deze expertise bij tijdens bouwprocessen. Om in contact te komen met de Bouwpool, stuur je een mail naar vraagbaak@loc.nl of bel naar 030 – 284 32 00.

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bijeenkomsten

Meer

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese