Cursussen medezeg­genschap najaar 2021

Geplaatst op 10 september 2021

Ook dit najaar biedt LOC volop de gelegenheid om kennis op te doen over medezeggenschap. Op verschillende plaatsen in het land staan de trainers van LOC klaar om je uitgebreid te informeren over het waarom en hoe van medezeggenschap en de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen 2018. We gaan nader in op de betekenis daarvan voor de praktijk en de rol van de cliëntenraad.

Cursus medezeggenschap

Tijdens deze cursus staan we stil bij het waarom van medezeggenschap en geven we informatie over de wettelijke basis van medezeggenschap (de Wmcz 2018) We kijken naar de rechten en plichten van cliëntenraden en zorgorganisaties en we kijken hoe je daar in de praktijk betekenis aan kunt geven. Zo werken we samen aan een stevig fundament van de medezeggenschap.

Voor meer informatie en om je aan te melden klik je op de cursus van je voorkeur:

Online verdiepingscursus Medezeggenschap

Wat is de visie op medezeggenschap? Hoe geef je medezeggenschap vorm en inhoud? Hoe ga je om met advies- en instemmingsrechten? Wat is er nodig om medezeggenschap (nog) beter te laten verlopen? Tijdens de online verdiepingscursussen wordt ingegaan op deze en andere vragen.

Voor meer informatie en om je aan te melden klik je op de cursus van je voorkeur:

Week van de Medezeggenschap

De Week van de Medezeggenschap komt eraan van 4 t/m 8 oktober: heb je het programma al bekeken? Ook tijdens week zijn er volop bijeenkomsten en online sessies waar je je verder kunt bekwamen en verdiepen in medezeggenschap. Meer informatie en aanmelden via www.weekvdmedezeggenschap.nl

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bijeenkomsten

Meer

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese