Er is nog plek bij voor­zitterscur­sus Ggz

Geplaatst op 17 september 2021

Voorzitters van Ggz-cliëntenraden die lid zijn van LOC kunnen kosteloos deelnemen aan de drie-daagse voorzitterscursus. De training gaat specifiek in op de rol, verantwoordelijkheid en vaardigheden van de voorzitter. Met volop gelegenheid voor uitwisseling met andere (vice-)voorzitters.

Voorzitterscursus

LOC organiseert in het najaar van 2021 opnieuw een cursus voor (vice-)voorzitters van lokale en centrale cliëntenraden in de sector Geestelijke Gezondheidszorg (GGz). Voorzitters van cliëntenraden die lid zijn van LOC kunnen kosteloos deelnemen.

Deze cursussen vinden plaats met inachtneming van de algemeen geldende regels rondom corona en onder voorbehoud van evt. maatregelen.

Inhoud cursusdagen

Tijdens cursusdag 1 en 2 gaat het over de visie van de cliëntenraad, de rol van de (vice-)voorzitter, aspecten van vergaderen, motiveren van leden en samenwerking met de ondersteuner.

Na een maand is er een terugkombijeenkomst en staat de uitwisseling van ervaringen centraal. Deelname aan de terugkomdag is alleen mogelijk als aan cursusdag 1 en/of 2 is deelgenomen.

Het is mogelijk om voor één, twee of drie dagen in te schrijven. Trainers en adviseurs, verbonden aan LOC, José Broers en Theo van Ooi, begeleiden de cursusdagen.

Meer weten?

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.