“Kwaliteitsplan met gezamen­lijk doel” | Terug­kijken gesprek zorgkan­toor, bestuurder cliënten­raad

Geplaatst op 27 oktober 2021

Tijdens de Week van de Medezeggenschap 2021 sprak LOC-adviseur Xandra van der Kruk met Jarcine Spaander (Bestuurder King Arthur groep) Jacques van der Horst (Cliëntenraadslid Villa Spes Nostra en Voorzitter landelijke cliëntenraad Korian) Cliëntenraad, Rachel Pieters (VGZ Zorgkantoor) Sander Weijtboer (Zorgkantoor, Zilveren Kruis). In dit gesprek kijken we vanuit de verschillende perspectieven hoe er gewerkt wordt aan het gezamenlijk doel om de kwaliteit van zorg voor de bewoners goed te houden en te verbeteren. Dit gesprek vond plaats op 6 oktober.

Terugkijken gesprek

Het terugkijken van het gesprek duurt ongeveer een uur. Je kunt dit op je eigen moment terugkijken en, wanneer je dat wil, tussendoor pauzeren.

Voor wie?

Het terugkijken van dit gesprek is zinvol voor cliëntenraden uit alle sectoren, ondersteuners van cliëntenraden en andere geïnteresseerden.

Kosten

Het terugkijken van dit gesprek is kosteloos voor cliëntenraden die lid zijn van LOC, hun ondersteuner en voor deelnemers aan de Week van de Medezeggenschap.
Voor niet-leden bedragen de kosten 25 euro per persoon.

Gesprek terugkijken

Om dit gesprek terug te kijken, kun je een link aanvragen via onderstaande button:

Binnen enkele werkdagen ontvang je per e-mail een link met instructie hoe je dit interview terug kunt kijken.

Meer weten?

  • Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.