Nieuw! Leergang effectieve medezeg­genschap

Geplaatst op 8 april 2022

Tijdens een nieuwe driedaagse leergang leer je alles over de theorie en de wettelijke basis van medezeggenschap. En nog belangrijker: hoe je medezeggenschap inzet om waardevolle zorg te realiseren voor mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben.

Leergang effectieve medezeggenschap

Tijdens de Leergang Effectieve medezeggenschap staan we in drie cursusdagen stil bij het waarom van medezeggenschap, geven we informatie over de wettelijke basis van medezeggenschap en hoe je daar als cliëntenraad en organisatie betekenis aan geeft in de praktijk. Daarmee werken we aan een stevig fundament van cliëntenmedezeggenschap op locatie(s). Met als doel: het realiseren van waardevolle zorg voor mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben. De leergang vindt plaats op 9 september, 30 september en 30 november 2022. Cliëntenraden die lid zijn van LOC kunnen kosteloos deelnemen.

Meer over de inhoud van de leergang en praktische informatie lees je hier.

Meer weten?

  • Heb je een vraag over deze leergang of over een ander onderwerp? Neem dan contact op met de Vraagbaak van LOC. Iedere werkdag telefonisch bereikbaar via 030 – 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.
  • In de Basisinformatie medezeggenschap vind je uitgebreide toelichting op de rol van de cliëntenraad en advies- en instemmingsrechten.
  • Het hele jaar door organiseren wij trainingen en bijeenkomsten voor cliëntenraden. Zowel in de regio, als landelijk als online! Cliëntenraden die lid zijn van LOC kunnen kosteloos deelnemen. Meer informatie over het lidmaatschap.
Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.