Oproep: meedenken platform cliënten­raadsleden jeugdhulp

Geplaatst op 8 augustus 2019

Net als in andere sectoren, geven cliëntenraadsleden in de jeugdhulp aan dat zij behoefte hebben om andere cliëntenraadsleden te ontmoeten en onderling kennis en ervaringen uit te wisselen. Betrokkenen in de jeugdhulp, jeugdbescherming en jeugdreclassering willen daarom een platform voor cliëntenraden in de brede jeugdhulp openen: Een plek voor ontmoeting, uitwisseling en deskundigheidsbevordering. Een plek waar cliëntenraadsleden elkaar dilemma’s over medezeggenschap kunnen voorleggen.

Alles is nog open: het kan bijvoorbeeld een digitaal platform worden maar ook een platform waar je elkaar in levende lijve ontmoet.

Doe jij mee?

We zoeken 4 cliëntenraadsleden in de brede jeugdhulp die hierover met ons mee willen denken. Zowel over de vorm van het platform als over de invulling ervan.

Wil jij meedoen? Meld je aan bij Dennis van den Brink via d.vandenbrink@loc.nl. Hij neemt dan contact met je op.

www.locjeugd.nl

LOC Jeugd vindt dat ouders en jongeren altijd inspraak moeten hebben als het gaat om de zorg, hulp en ondersteuning die ze krijgen. Zij moeten in staat worden gesteld om zelf mee te praten en mee te beslissen in de jeugdhulp, jeugdbescherming en jeugdreclassering. LOC Jeugd ondersteunt jongeren en ouders, gemeenten, professionals, opleidingen en politici hierbij.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwste vacatures

Voorzitter CCR Parttime | Flexibel
Alle vacatures

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese