Uit­nodiging bijeen­komst Platform Cliënten­raden Langdurige Zorg Amsterdam

Geplaatst op 13 mei 2022

Het Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg Amsterdam nodigt je uit voor de themabijeenkomst ‘Vooruitkijken;
de cliëntenraad naar de toekomst toe
. De bijeenkomst vindt plaats op 20 juni 2022 in de Vondelkerk te Amsterdam
.

Ook dit jaar organiseert het Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg Amsterdam weer interessante themabijeenkomsten voor cliëntenraden. LOC ondersteunt al langere tijd de kerngroep van dit platform. Graag brengen we daarom deze bijeenkomsten onder je aandacht.

Themabijeenkomst cliëntenraden

Nu de Corona maatregelen grotendeels weer achter de rug zijn, organiseert het Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg Amsterdam weer een themabijeenkomst voor leden van Cliëntenraden. Het geeft iedereen weer eindelijk te kans om elkaar te ontmoeten, onze ervaringen te delen over de afgelopen jaren en na te denken over de toekomst van het werk van de Cliëntenraad. Door ervaringen uit te wisselen kunnen we zien wat we daarvan mee kunnen nemen naar de toekomst toe. Met aandacht voor contact met de achterban, informatie, overleg en de adviesrechten.

Programma

 • 17.00 uur Zaal open, en verzorging van de inwendige mens 
 • 17.30 uur Welkom door Hans Rutte, voorzitter van de Kerngroep Platform Cliëntenraden.
  • Hoe in gesprek te gaan met de organisatie en de manieren van samenwerking binnen de organisatie. Tiske Boonstra, adviseur LOC Waardevolle zorg
 • In gesprek met elkaar over: 
  • Hoe kun je medezeggenschap organiseren met cliënten, die steeds langer thuisblijven. Hoe regel je contact met die cliënten en hoe zorg je voor invloed op afstand.
  • Hoe zorg je voor een goede medezeggenschap in crisissituaties, zoals de afgelopen Corona tijd. Hoe blijf je in gesprek en hoe behoudt je invloed.
  • Wat zegt dit alles over de (structuur van) medezeggenschap en wat we te regelen? Tiske Boonstra, adviseur LOC Waardevolle zorg

  19.30 uur Plenaire terugkoppeling en sluiting

Aanmelden

Deelname is gratis. Je kunt je aanmelden via info@clientenbelangamsterdam.nl. Vermeld daarbij graag je naam en organisatie.

Meer weten?

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

 • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.