Uit­nodiging bijeen­komst Platform Cliënten­raden Langdurige Zorg Amsterdam: Zor­ginnovatie en de rol van de cliënten­raad

Geplaatst op 17 oktober 2022

Het Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg Amsterdam nodigt je uit voor de themabijeenkomst ‘Zorginnovatie en de rol van de cliëntenraad. De bijeenkomst vindt plaats op 14 november 2022 in Amsterdam.

Ook dit jaar organiseert het Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg Amsterdam weer interessante themabijeenkomsten voor cliëntenraden. LOC ondersteunt al langere tijd de kerngroep van dit platform. Graag brengen we daarom deze bijeenkomsten onder je aandacht.

Bijeenkomst ‘Zorginnovatie en de rol van cliëntenraad’

Op maandag 14 november organiseert het Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg de bijeenkomst ‘Zorginnovatie en de rol van de cliëntenraad daarin’. Er wordt gezorgd voor een maaltijd. Bij zorginnovatie denken we aan ingrijpende vernieuwingen in zorgverlening met als doel de zorg te verbeteren. Dat kan door andere – onorthodoxe – methoden van zorg te kiezen. Minder omslachtig en soms ook met gebruikmaking van zorgtechnologie. Belangrijk is de rol van de cliëntenraad bij de invoering hiervan.

Tijdens de bijeenkomst vertellen sprekers wat er mogelijk is en wat er soms ook al plaatsvindt. We kunnen van gedachten wisselen en van elkaar leren over wat er momenteel bij de verschillende zorgverleners speelt.

Praktische informatie

Datum: maandag 14 november 2022
Tijdstip: 17:00 – 20:00 uur.
Locatie: De Elzen Cordaan, Clauskindereweg 17, 1069 HN Amsterdam
RoutebeschrijvingKlik hier

Aanmelden

Deelname is gratis. Je kunt je aanmelden via info@clientenbelangamsterdam.nl. Vermeld daarbij graag je naam en organisatie.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese