Twee plekjes vrij voor­zitterscur­sus: start morgen

Geplaatst op 2 november 2020

Aanstaande dinsdag gaat een online voorzitterscursus van start, voor (vice-)voorzitters van cliëntenraden in de sector GGZ en VVT. De cursus vindt plaats op 3 november, 11 november en 1 december. Er zijn nog twee plekjes vrij; je kunt je nu nog aanmelden.

De online voorzitterscursus betreft een beknoptere versie van de uitgebreide cursus die wij normaal gesproken aanbieden. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Dinsdag 3/11 van 13.30 – 15.00 uur. Dag 1: kennismaking, visie, functie 
  • Woensdag 11/11 van 10.00 – 11.30 uur. Dag 2: tops en tips aanreiken over vergaderen, motiveren van leden, samenwerking met ondersteuner en in gesprek gaan / uitwisselen eigen ervaringen 
  • Dinsdag 1/12 van 13.30 – 15.00 uur. Dag 3: met elkaar in gesprek over omgaan met dynamiek in de cliëntenraad en het effectief presenteren van standpunten van de cliëntenraad.

Kosten

Voor voorzitters en vice-voorzitters van cliëntenraden die zijn aangesloten bij LOC zijn er géén kosten verbonden aan deelname aan de cursus. Niet-leden betalen € 75,00 p.p. per cursusdag: dat komt neer op € 225,00 p.p. voor de gehele cursus.

Is je cliëntenraad nog geen lid? Lees meer op de pagina over lid worden voor alle informatie over het lidmaatschap van LOC en de voordelen voor leden.

Aanmelden

Wil je graag meedoen aan deze online voorzitterscursus op 3/11, 11/11 en 1/12, stuur dan een mail naar loc@loc.nl, onder vermelding van je naam en van welke cliëntenraad je (vice-)voorzitter bent. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van deelname. Er is nog plek voor 2 deelnemers, dus wees er snel bij!

Meer informatie

Voor meer informatie zie ook de LOC-brochure “Voorzitter cliëntenraad” . Wil je meer informatie over de cursus of om mogelijkheden te bespreken voor een cursus op maat voor voorzitters van lokale cliëntenraden binnen één organisatie, dan kan je contact opnemen met de LOC Vraagbaak: e-mail: vraagbaak@loc.nl of telefoon: 030 284 3200

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bijeenkomsten

Meer

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese