Uit­nodiging focusgroep ‘Goed toezicht’: ervaringen cliënten­raden

Geplaatst op 7 september 2020

In opdracht van de Nederlandse Vereniging voor Toezichthouders in Zorg & Welzijn (NVTZ) voert de Erasmus School of Health Policy and Management (ESHPM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam een evaluatie onderzoek uit naar het programma Goed Toezicht. Onderdeel van dit onderzoek is een digitale focusgroep bijeenkomst op 22 september met vertegenwoordigers van cliëntenraden. Lees hieronder de verdere informatie en uitnodiging om deel te nemen aan de focusgroep:

Evaluatie programma Goed Toezicht

Het ministerie van VWS presenteerde in 2015 haar agenda voor Goed Bestuur in de zorg. De Nederlandse Vereniging voor Toezichthouders in Zorg & Welzijn (NVTZ) introduceerde daarom het programma Goed Toezicht in 2017 om de professionalisering van de toezichthouder in zorg en welzijn te ondersteunen.

In opdracht van de Nederlandse Vereniging voor Toezichthouders in Zorg & Welzijn (NVTZ) voert de Erasmus School of Health Policy and Management (ESHPM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam een evaluatieonderzoek uit naar het programma Goed Toezicht.

Focusgroep met cliëntenraden

Om inzicht te krijgen in het perspectief van cliëntenraden op professionaliteit van de toezichthouder en de samenwerking tussen de cliëntenraad en de raad van toezicht wordt op dinsdag 22 september van 15-17 uur een online focusgroep bijeenkomst georganiseerd.

Aanmelden

Ben je lid of vertegenwoordiger van een cliëntenraad in zorg of welzijn en bereid je ervaringen hieromtrent te delen? Meld je dan aan bij Mathilde Strating via dit emailadres: strating@eshpm.eur.nl

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese