Uitstel aan­levering kwaliteitsgegevens verpleeg­huiszorg

Geplaatst op 29 april 2020

De Stuurgroep Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg heeft in verband met de corona-crisis om uitstel gevraagd voor aanlevering van de kwaliteitsgegevens. LOC maakt deel uit van deze stuurgroep. Het Zorginstituut Nederland stemde in met dit verzoek.

Aanlevering kwaliteitsgegevens over 2019

Besloten is om de aanbieders van verpleeghuiszorg meer tijd te geven voor het aanleveren van de resultaten van de meting over het verslagjaar 2019. Dit geldt zowel voor de indicatoren basisveiligheid, de NPS, de indicatoren personeelssamenstelling als de url-link naar het kwaliteitsverslag 2019. De deadline, die lag op 30 juni 2020, is dus uitgesteld. Ook voor het kwaliteitsverslag vervalt de deadline van 30 juni.

In de stuurgroepvergadering van 23 juni 2020 wordt besloten wanneer de gegevens alsnog moeten worden aangeleverd. Op dat moment zal bezien worden wat nodig is en kan de uiterste aanleverdatum worden vastgesteld.

Meer weten?

  • De vraagbaak van LOC staat voor je klaar om je vraag te beantwoorden. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl
Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese