“Vertrouwen in elkaars rol” | Terug­kijken gesprek zorgkan­toor, bestuurder cliënten­raad

Geplaatst op 8 oktober 2021

Tijdens de Week van de Medezeggenschap 2021 sprak LOC-adviseur Xandra van der Kruk met Toine van Kollenburg (CZ zorgkantoor), Mariska Roeters, (bestuurder) en Anna Laeven (cliëntenraad). In dit gesprek kijken we vanuit de verschillende perspectieven hoe er gewerkt wordt aan het gezamenlijk doel om de kwaliteit van zorg voor de bewoners goed te houden en te verbeteren.

Terugkijken gesprek

Het terugkijken van het gesprek duurt ongeveer een uur. Je kunt dit op je eigen moment terugkijken en, wanneer je dat wil, tussendoor pauzeren.

Voor wie?

Het terugkijken van dit gesprek is zinvol voor cliëntenraden uit alle sectoren, ondersteuners van cliëntenraden en andere geïnteresseerden.

Kosten

Het terugkijken van dit gesprek is kosteloos voor cliëntenraden die lid zijn van LOC, hun ondersteuner en voor deelnemers aan de Week van de Medezeggenschap.
Voor niet-leden bedragen de kosten 25 euro per persoon.

Gesprek terugkijken

Wil je dit gesprek terugkijken? Stuur een mailtje naar de vraagbaak van LOC: vraagbaak@loc.nl. Je ontvangt vervolgens een directe link naar dit interview.

Meer weten?

  • Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese