Website Voor­dejeugd.nl staat online

Geplaatst op 5 november 2019

De zorg voor jeugd steeds beter maken. Dat is het doel waar professionals, jeugd(hulp)aanbieders, overheden, kennisinstellingen, cliëntenorganisaties en LOC Jeugd samen aan werken. Dat doel bereiken we door kennis en ervaring te delen, en inspiratie op te doen uit bewezen goede voorbeelden. Door te leren van de praktijk en praktische oplossingen voor vaak taaie vraagstukken te vinden en te delen, willen we knelpunten wegnemen die professionals en gemeenten in de dagelijkse praktijk tegenkomen. Op www.voordejeugd.nl kun je zien wat er de komende jaren gebeurt én wordt bereikt.

Voor wie, door wie?

Voordejeugd.nl is een site voor en door (jeugd)professionals, -aanbieders, overheden, kennisinstellingen, cliëntenorganisaties en LOC Jeugd.

Zelf aan de slag?

Help jij ook mee om de zorg voor jeugd beter te maken? Ga naar www.voordejeugd.nl en ontdek wat je kunt doen. De regiopagina’s tonen wat er in jouw regio in de jeugdsector gebeurt. Sluit aan bij workshops of werkateliers, geef je op voor een bijeenkomst of neem contact op met een van de regioambassadeurs. Zij helpen je graag verder. Via Voordejeugd.nl kun je ook contact opnemen met het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd (OZJ). Zij zijn overal in het land beschikbaar om activiteiten ter verbetering van de zorg voor jeugd, te ondersteunen.

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bijeenkomsten

Meer

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese