Week van de Medezeg­genschap 2022: Programma bekend!

Geplaatst op 25 juli 2022

Programma Week van de Medezeggenschap 3 tot en met 7 oktober

Het programma van de Week van de Medezeggenschap is bekend! Een week vol informatie, inspiratie en ontmoetingen. “De toekomst is Waardevolle zorg”, dat is het thema van deze week. We willen vooruitkijken en nieuwe perspectieven ontwikkelen: hoe werken we via medezeggenschap naar zorg die uitgaat van de waarde(n) van mensen? Doe je mee?

Programma fysiek en online

In de Utrechtse locatie Kanaal30 bieden we samen met vele betrokkenen uit ons netwerk een scala aan sessies met tips en handvatten om de medezeggenschap te versterken, te groeien in vaardigheden of inspiratie op te doen. Ook is er volop ruimte voor uitwisseling met andere cliëntenraadsleden, ondersteuners, bestuurders en andere betrokkenen.

Veel leden van LOC geven aan dat ze de voordelen van online bijeenkomsten ook prettig vinden. Daarom zorgen we deze week dat een gedeelte van het programma ook online te volgen is.

Elke dag dag staat er een thema centraal. Bekijk het programma per dag:

Maandag 3 oktober: De toekomst is Waardevolle zorg
Dinsdag 4 oktober: De toekomst is Waardevolle zorg – Vertrouwen als basis
Woensdag 5 oktober: De toekomst is Waardevolle zorg – Samen maken we het waar
Donderdag 6 oktober: De toekomst is Waardevolle zorg – Samenleven met iedereen
Vrijdag 7 oktober: Geef de zichtbaarheid van je cliëntenraad een boost

Download het complete programma met een toelichting op de verschillende activiteiten

Gratis voor leden van LOC

Deelname aan de Week van de Medezeggenschap is kosteloos voor voor leden van LOC. Wie nog geen lid is van LOC betaalt € 195,- om een dag deel te nemen in Utrecht (inclusief lunch) of €25,- per online sessie.
Door nu lid te worden, kun je als hele cliëntenraad direct kosteloos meedoen met de Week van de Medezeggenschap. Bovendien profiteer je gelijk van alle voordelen die het lidmaatschap te bieden heeft: clientenraad.nl/word-lid.

De toekomst is Waardevolle zorg

Waardevolle zorg. Dat is de visie van LOC op de toekomst van de zorg. In ons ‘visieboekje Waardevolle zorg’ delen we onze visie. We delen hier ook diverse hulpmiddelen om waardevolle zorg in de praktijk te brengen.

Meer over de Week van de Medezeggenschap

Ontzettend leuk wanneer je deelneemt aan een of meerdere activiteiten. En, denk er eens over hoe je deze week kunt gebruiken om ook binnen je eigen organisatie meer bekendheid te geven aan de invloed van, met en voor mensen die zorg krijgen..! Deel graag je ideeën via de praat-mee pagina.

Houd voor meer informatie en nieuws over de Week van de Medezeggenschap onze wekelijkse nieuwsbrief in de gaten, of volg ons via social media #weekvdmedezeggenschap.

www.weekvdmedezeggenschap.nl

Dit bericht werd geplaatst op 18 juli, laatste update 25 juli

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese