Week van de Medezeg­genschap 2022: Save the date!

Geplaatst op 4 april 2022

Van 3 tot en met 7 oktober organiseren we weer de Week van de Medezeggenschap. Dit wordt een week vol inspiratie, ontmoeting en verdieping in medezeggenschap en Waardevolle zorg. Houd daarom in de week van 3 t/m 7 oktober ruimte in je agenda… meer informatie volgt!

Programma Week van de Medezeggenschap 3 tot en met 7 oktober

De week staat gepland. Aan het programma wordt nog gewerkt. Uiteraard is jouw mening van harte welkom. Misschien heb je tips en suggesties voor tijdens de week. Of misschien wil je zelf wel een bijdrage leveren. We horen graag van je! Jouw tips en ideeën zijn welkom onder dit bericht, of stuur een e-mail naar: vraagbaak@loc.nl

Goed om te weten:

We kunnen alvast verklappen dat we werken aan een programma waarbij we elkaar echt kunnen ontmoeten. Tijdens deze week van de Medezeggenschap komen we fysiek bijeen. De meeste leden geven aan dat ze online bijeenkomsten ook prettig vinden. Daarom zorgen we deze week zeker ook voor een boeiend online programma.

Via deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen van het programma. Of: meld je nu alvast aan en blijf automatisch op de hoogte!

Geef de zichtbaarheid van je cliëntenraad een boost

Ook dit jaar reserveren we ruimte in het programma zodat je ook binnen je eigen setting de meerwaarde van medezeggenschap kan laten zien. Vorig jaar zagen we tal van initiatieven en voorbeelden door het hele land: bekijk een impressie. Hoe geef jij komend jaar een boost aan de zichtbaarheid van je cliëntenraad? Deel het graag in een reactie onderaan dit bericht of in een praat-mee: zo inspireren we elkaar met mooie ideeën!

Meer over Medezeggenschap

  • Vanuit LOC delen we kennis over, onder andere, effectieve medezeggenschap. Dit doen we bijvoorbeeld door trainingen te organiseren of kennis te delen in folders en bewaarkaarten. Als cliëntenraad kan je lid worden van LOC. Daarmee heb je altijd kosteloos toegang tot onze bijeenkomsten. Lees meer over: lid worden van LOC.
  • Waardevolle zorg. Dat is de visie van LOC op de toekomst van de zorg. In ons ‘visieboekje Waardevolle zorg’ delen we onze visie. We delen hier ook diverse hulpmiddelen om waardevolle zorg in de praktijk te brengen.
  • Er zijn vanuit diverse sectoren cliëntenraden bij ons aangesloten. Zo leren we van en met elkaar. Op ons YouTube kanaal vind je diverse video’s waarbij we medezeggenschap in beeld brengen. Bijvoorbeeld in de jeugdzorg.
Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.