Week van de Medezeg­genschap 2023

Geplaatst op 4 augustus 2023

Medezeggenschap is een belangrijke voorwaarde voor het realiseren van Waardevolle zorg. Voor mensen die zorg nodig hebben én hun naasten. Maar hoe organiseer je dat effectief? Dit jaar organiseert LOC Waardevolle zorg voor de vierde keer de Week van de Medezeggenschap, van 2 tot en met 6 oktober 2023.

In de samenleving wordt de roep om zeggenschap in de eigen leefomgeving steeds groter, en daar wil LOC vanuit medezeggenschap bij aansluiten. Daarom is het thema van de Week van de Medezeggenschap 2023:‘Lokaal organiseren van (mede)zeggenschap’.

Maak jezelf zichtbaar!

Om als cliëntenraad goed te functioneren is doorlopend contact met de achterban noodzakelijk. Daarom moedigen we cliëntenraden aan om de Week van de Medezeggenschap te gebruiken voor het organiseren van activiteiten die de cliëntenraad meer zichtbaar en bereikbaar maken. Dat doen zij met allerlei initiatieven, zoals een spreekuur, een marktkraam, interviews en huiskamer-overleggen.

Heb jij een idee om medezeggenschap en betrokkenen bij medezeggenschap die week in het zonnetje te zetten? Laat het ons weten! Druk op aanmelden en vul het formulier in. Ook kun je bij LOC kosteloos een poster bestellen om aandacht voor de Week te vragen. Mail daarvoor naar vraagbaak@loc.nl. Ben je van plan hierover te posten op social media? Gebruik dan de hashtag #weekvdmedezeggenschap!

Initiatief aanmelden:

Bijeenkomsten/cursussen

Wil je graag ervaringen uitwisselen en leren van experts en andere cliëntenraden? LOC organiseert tijdens de Week diverse regionale bijeenkomsten en online trainingen, verzorgd door ervaren trainers en adviseurs en een grote groep vrijwilligers in regionale netwerken. Meer info over het programma volgt binnenkort op www.weekvdmedezeggenschap.nl of kijk in de agenda van cliëntenraad.nl

Lees meer

www.weekvdmedezeggenschap.nl

Benieuwd naar de Week van de Medezeggenschap 2022? Dit was de Week van de Medezeggenschap 2022.. – LOC Cliëntenraden (clientenraad.nl)

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese