Week van de psychiat­rie | Elke stem telt | 21 – 26 maart

Geplaatst op 21 maart 2022

Deze week is het de Week van de Psychiatrie. Dit jaar is het thema “Elke stem telt”. Elk mens doet ertoe, het is daarom van belang dat alle stemmen gehoord worden. Eenieder heeft zo zijn eigen voorkeuren/mogelijkheden/talenten om zich te uiten. Daarom is er in de Week van de psychiatrie veel aandacht voor uiteenlopende expressievormen en initiatieven.  Gedurende de week worden op verschillende plekken in het land activiteiten georganiseerd.

Doe je mee?

Doe je mee? Er zijn deze week tal van activiteiten door het hele land. Hoe laat jij van je horen; hoe maak jij jezelf zichtbaar? Is het poëzie, tekenen, schilderen, literatuur, muziek, beeldende kunst? Wil je iets laten zien en/of jouw ervaringen delen? Samen zorgen we ervoor dat ook jouw stem telt!

Meer informatie over de programma’s van iedere dag vind je op de website van de Week van de psychiatrie: www.weekvandepsychiatrie.nl

Contact?

Heb je vragen over de Week van de Psychiatrie? Of wil je je eigen initiatief of activiteit in de Week aanmelden? Neem dan gerust contact op met Steven Makkink – E-mailadres: steven.makkink@wijzijnmind.nl – Telefoonnummer: 06 2617 0178.

LOC is jarenlang nauw betrokken geweest bij de organisatie van de Week van de Psychiatrie en draagt de Week ook dit jaar een warm hart toe.

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese