Azora zoekt een Ondersteuner Centrale Cliënten­raad (onaf­hankelijk profes­sional)

Azora is een ouderenzorgorganisatie die midden in de moderne samenleving staat. Op het moment dat cliënten problemen ervaren m.b.t. hun zelfredzaamheid, proberen wij hen, zoveel als mogelijk is, met gepaste zorg, ondersteuning en behandeling, zelf de regie te laten houden over hun eigen leven. De setting waarin we dat doen  sterk onderhevig aan veranderingen. Azora is een permanent lerende organisatie waar innovatie wordt gestimuleerd.

            Centrale Clientenraad 

De locaties van Azora hebben elk hun eigen lokale cliëntenraad. De Centrale Cliëntenraad bestaat uit de voorzitters van deze 8 lokale cliëntenraden en vertegenwoordigt de stem van de bewoners en cliënten van Azora. Leden van de Centrale Cliëntenraad (CCR) denken en praten mee en geven advies over onderwerpen die de cliënten raken.

De functie

In deze uitdagende functie ga je de CCR ondersteunen, informeren en begeleiden bij de uitvoering van haar onafhankelijke en wettelijke taak en opdracht. Je bewaakt het naleven van wet- en regelgeving, procedures en afspraken rondom de medezeggenschap. Je zorgt er daarom voor dat jouw kennis van o.a. wet- en regelgeving altijd up-to-date is. Ook volg je ontwikkelingen binnen de organisatie en de landelijke ontwikkelingen in de zorg. Daardoor kun je de CCR van Azora op de juiste wijze informeren, ondersteunen en coachen. Daarnaast bied je secretariële en praktische ondersteuning aan de CCR. Hierbij kun je denken aan het faciliteren van vergaderingen en het verzorgen van de agenda en verslaglegging van deze vergaderingen. Ook verricht je op verzoek werkzaamheden voor de lokale cliëntenraden van Azora. In al je werkzaamheden ben je in staat onafhankelijk te opereren. Je werkt zelfstandig en kunt goed je eigen werk organiseren en de juiste prioriteiten stellen.

Klik om voor meer informatie en om te solliciteren op deze link.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.