Ben jij de nieuwe ambtelijk secretaris die wij zoeken?

Anoniem

Geplaatst op 12 november 2019

Betreft: vacature ambtelijk secretaris Centrale Clientenraden voor 21 uur per week

Fundis is een netwerkorganisatie uit Gouda. De organisatie participeert in bedrijven die zorg en diensten leveren op het gebied van gezondheid en welbevinden aan chronisch zieken en kwetsbare ouderen. Als ambtelijk secretaris ondersteun en adviseer je 3 Centrale Cliëntenraden. Wij zijn op zoek naar zelfstandige, accurate en communicatief sterke ambtelijke secretaris die gewend is om op strategisch niveau mee te denken. In deze functie heb je een onafhankelijke positie en ben jij de verbindende factor tussen de organisatie en de leden van de centrale cliëntenraden die zich op vrijwillige basis inzetten voor cliëntenmedezeggenschap. Jij zorgt voor structuur en bewaakt de processen.

Het betreft een tijdelijke aanstelling (voorlopig t/m 31-05-2019) met uitzicht op een vast dienstverband. Heb je interesse, wil je de volledige vacaturetekst ontvangen of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht aan joyce.schenk@fundis.nl.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

2e pinksterdag: LOC gesloten

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.