Ben jij de nieuwe voorzitter Cliënten­raad van Cederhof?

De nieuwbouwplannen zijn in uitvoering. We zoeken een krachtige voorzitter Cliëntenraad die achter de beweging radicale vernieuwing verpleeghuiszorg staat (een netwerk waar mensen het belangrijkste zijn en niet de regels). Ben jij werkzaam, woonachtig in/nabij Kapelle en ben je in staat om beleidsmatig mee te denken, en hoofdlijnen te bewaken, wat nodig is voor de ouderenzorg in onze gemeente? We zoeken een kandidaat met kennis van én inzicht in de zorgsector, voor het behartigen van de belangen van cliënten Cederhof (WO of HBO niveau). De cliëntenraad vergadert 5-6 keer per jaar.

Ook nieuwe leden van de cliëntenraad zijn welkom. We zouden het erg leuk vinden als ook jongeren zitting willen nemen in de cliëntenraad van Cederhof! Dat zij meedenken over wonen, zorg en welzijn in gemeente Kapelle. De huidige leden van cliëntenraad werken graag de nieuwe leden in.

De voorzitter en leden van de cliëntenraad ontvangen een jaarlijkse vergoeding.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.