Cliënten­raden tonen zich tijdens Week van de Medezeg­genschap: wat doe jij?

Nog acht dagen te gaan tot de Week van de Medezeggenschap. Het thema van dit jaar (de toekomst is Waardevolle zorg) leent zich om vooral vooruit te kijken. Maar we hebben in het heden nog meer dan voldoende te doen. Cliëntenraden leveren daar elk op hun eigen manier een bijdrage aan, en zo werken ze ook aan het realiseren van Waardevolle zorg. 

Gedurende de Week vindt in Utrecht een plenair programma plaats op maandag 3 oktober, en verschillende workshops op andere dagen. Het merendeel van de activiteiten gebeurt echter in het land. Cliëntenraden ondernemen zelf allerlei initiatieven om zich zichtbaar te maken binnen organisaties en laten zien wat ze allemaal doen. Zo laten raden van Proteion en LEVANTOgroep hun stem horen, en bij Leviaan gaan raden in gesprek over wat wij Waardevolle zorg vinden en hoe ze daaraan kunnen werken. Mooie voorbeelden hoe cliëntenraden de Week benutten om te laten zien wie ze zijn en wat ze doen, en hoe zij bijdragen aan betere zorg.

Wat doe jij tijdens de Week van de Medezeggenschap om jezelf te tonen? Wat is je doel en met wie werk je samen? LOC brengt initiatieven tijdens de Week graag in beeld en verspreid deze onder andere cliëntenraden.

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee! (1)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LOC Cliëntenraden 1 jaar geleden

De cliëntenraad van Archipel deelde met ons deze mooie foto met hun kraam op de informatiemarkt tijdens een open dag in Berkenstaete (Son en Breugel) 1,5 week geleden:

Reageer op dit bericht

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese