Fivoor zoekt een ondersteuner lokale clientmedezeg­genschap

Ondersteuner cliëntenraad – 20 uur per week

De ondersteuning van de cliëntenraad bij Fivoor is opgedeeld in twee functies. De ambtelijk secretaris en de ondersteuner lokale cliëntmedezeggenschap. Als ondersteuner werk je en sta je dichtbij de verschillende locaties van Fivoor en richt je je specifiek op de lokale cliëntmedezeggenschap. Je helpt met het opstellen van werkplannen per locatie. Je bereidt lokale overleggen, werkplannen en afdelingsbezoeken voor en regelt de verslaglegging van deze bijeenkomsten.Tevens zorg je ervoor dat belangrijke lokale informatie besproken wordt in de cliëntenraad. 

Je bent aanspreekpunt voor de managers van de verschillende locaties en domeinen. Verder werk je nauw samen met de ambtelijk secretaris, die je bij afwezigheid vervangt. Samen zorgen jullie voor een goede verbinding tussen lokale cliëntmedezeggenschap en de Fivoor-brede cliëntmedezeggenschap.   

Ook het scouten en begeleiden van potentieel nieuwe cliëntenraadsleden is onderdeel van je taak. Fivoor bestaat uit verschillende inhoudelijke domeinen. Bij het domein Ambulant ligt een mooie uitdaging om de cliëntmedezeggenschap verder te ontwikkelen en potentiële raadsleden te vinden.

Als ondersteuner word je (functioneel) aangestuurd door de voorzitter van de cliëntenraad, organisatorisch (hiërarchisch) val je onder de bestuurssecretaris. 

Wat breng je mee?

Je kunt verbinding maken (en behouden) tussen de verschillende relevante gremia binnen Fivoor en je krijgt energie van het bouwen aan professionele medezeggenschap door het ondersteunen van de cliëntenraad. Je hebt kennis van de WMCZ en de veranderende wetgeving binnen de GGZ en forensische zorg of de vaardigheden om deze materie eigen te maken.

De ondersteuning die je biedt is voor een groot deel afhankelijk van het kennisniveau, de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van de Raadsleden en is dan ook vigerend van aard. Goed kunnen luisteren, respect en inlevingsvermogen zijn jou op het lijf geschreven.

Als persoon ben jij:

  • proactief, je houdt van aanpakken;
  • een ster in het aanbrengen van structuur en overzicht;
  • in staat om met vertrouwelijke informatie om te gaan;
  • meegaand en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wij bieden jou?

Wij bieden jou een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Deze functie is ingedeeld in functiegroep 45 met een maximaal salaris van € 3.326,- bruto per maand o.b.v. 36-urige werkweek. Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring.

Arbeidsvoorwaarden zijn volgens cao GGZ waarbij een vastgestelde CAO loonsverhoging geldt van 2,1% per 1 juni 2021 en je bouwt pensioen op bij PFZW.

Benieuwd naar de vacature en alle arbeidsvoorwaarden die wij jou te bieden hebben? Neem dan snel hier een kijkje:   https://werkenbijfivoor.nl/vacatures/details/ondersteuner-clientenraad-20-uur-per-week/ .
 

Over Fivoor

Fivoor is gespecialiseerd in psychiatrische zorg voor enerzijds patiënten met een forensische indicatie en anderzijds patiënten die een heel specifieke behandeling nodig hebben vanwege een hoog intensieve zorgbehoefte.

Samen maken we Fivoor. Met onze cliënten, onze partners, onze omgeving en elkaar. Bij ons staat de goede band met collega's en patiënten centraal waarbij er wordt gewerkt binnen een informele sfeer, met korte lijntjes zodat wij maatwerk kunnen leveren voor onze patiënten. Fivoor prikkelt jou om out of the box te denken en met hart en ziel samen te werken aan perspectief voor iedereen. Wil jij in een uniek werkveld de zorg aan gaan? Dan is Fivoor dé plek voor jou.

 

Interesse en informatie

Voor vragen over deze vacature kan contact worden opgenomen met Lobke Hurkmans (secretaris Raad van Bestuur) via lobke.hurkmans@fivoor.nl.

 

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.