Gezocht: ondersteuner voor onze centrale cliënten­raad en huur­dersraad (DrieGasthuizenGroep, Arnhem)

Ondersteuner centrale cliëntenraad (CCR) en huurdersraad (HR)

Ben je de klantgerichte en dienstverlenende collega die wij zoeken en heb jij kennis van Wmcz 2018?

Binnen onze organisatie zoeken wij een ondersteuner voor centrale cliëntenraad en de huurdersraad. Wij zoeken een klantgerichte en dienstverlenende collega die 16 uur (CCR 12 uur en HR 4 uur) per week beschikbaar is. Je zult in deze functie nauw samenwerken met je collega’s, bestuurder, leden CCR en HR en bestuursassistent.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de CCR en HR op organisatorisch, beleidsinhoudelijk en secretarieel gebied.

 • Je adviseert gevraagd en ongevraagd de leden van de cliëntenraad

 • Je beoordeelt nieuw beleid en adviseert de centrale cliëntenraad hierin

 • Je draagt zorg voor actualisering van reglementen en overzichten

 • Je bewaakt de naleving van de wetten, procedure en afspraken die betrekking hebben op de medezeggenschap van cliënten en adviseert hierover.

 • Je draagt zorg voor het plaatsen van relevante informatie van de cliëntenraad en huurdersraad op de website, intranet en in de nieuwsbrieven.

 • Je verricht secretariële taken zoals het bewaken van actiepunten, verzorgen van de in- en externe correspondentie.

 • Je organiseert en notuleert vergaderingen

Wie zoeken wij?

Wij vragen voor deze functie een hbo-werk/denkniveau. Het is belangrijk dat je kennis hebt van de zorgsector. Daarnaast heb je kennis van de Wmcz 2018. Ervaring met werken met systemen in een kantooromgeving. Je kunt zelfstandig het secretariaat voeren en de werkzaamheden gestructureerd laten verlopen. Je bent adviesvaardig, zelfstandig, oplossingsgericht en kan goed samenwerken en verbinden.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende werkomgeving bij de oudste instelling op het gebied van ouderenzorg, met een prettige en professionele werksfeer.

 • Een jaarcontract met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.;

 • Salaris tussen €2.554,98 – €3.707,64 (FWG 50 op basis van 36 uur, inschaling is afhankelijk van ervaring). Daarnaast 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Per 1 juli 2021 volgt er een cao verhoging van 3%;

 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen, eindejaarsuitkering, fietsregeling, individueel leerbudget, tablet/laptop/telefoonregeling etc.

 • We vinden het belangrijk dat je qua werk/privé goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden en de werklocatie.

Informatie en sollicitatie

Ondersteuner centrale cliëntenraad (CCR) en huurdersraad (HR)


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gitta van den Heuvell (Bestuursassistent) via telefoonnummer 06- 12492088.

www.driegasthuizengroep.nl
www.775jaar.nl

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

 • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.