Jij bepaalt waar het over gaat; spar­sessies online met adviseur

Heel goed beoordeeld, maar nog weinig bekend zijn de sparsessies van Loc.

“Van te voren wist ik niet goed wat sparren betekende, ik begrijp nu dat het van gedachten wisselen is, maar dit moet veel vaker, dit is heel erg nuttig, waarom zijn er niet meer aanmedlingen?!”.

Vanaf dit jaar organiseert Loc online sparsessies voor clientenraadsleden. In zo een sessie kan je met een adviseur en met de andere deelnemers in gesprek, van gedachten wisselen, vragen stellen, voorbeelden ophalen, zorgen delen over een actueel thema. Je kan ook gewoon meeluisteren en leren van anderen. Of zelf een vraag of casus inbrengen. Geen presentatie, gewoon praten, kletsen, lachen en brainstormen.

Ook na de zomer kan je in gesprek met een adviseur over datgene wat er speelt bij jullie in de raad, waar jij vragen over hebt, je zorgen over maakt en/of waar je eens hardop met elkaar over na wilt denken.

Hou daarvoor de agenda op clientenraad.nl in de gaten. Meld je aan en spar mee!

Download artikel als PDF

Praat mee! (4)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sanne 2 jaar geleden

Ik zou het leuk vinden als de sparsessies op wisselende momenten zijn. Nu waren ze, voor zover ik kon zien, steeds op een vast moment. En dat was een moment dat ik nooit kon. Misschien is dit een manier om meer mensen de kans te geven om zich aan te sluiten?

Reageer op dit bericht
Tiske Boonstra 2 jaar geleden

Dag Sanne,

Dank voor je signaal, daar ben ik blij mee. Ik heb geprobeerd wel wat variatie aan te brengen in dag en tijdstip. Maar je hebt gelijk het neigt vaak naar dinsdag. Ik zal er voor de volgende ronde extra op letten ook vaker andere dagen terug te laten komen. Wat een gepuzzel he die agenda’s…

Leuk dat sparren je ook aantrekt trouwens! De deelnemers zijn stuk voor stuk mega enthousiast, dus leuk om je te gaan zien als het je ook een keer mag lukken!

Reageer op dit bericht
Bina Huizenga 2 jaar geleden

Goedemiddag,

als ik op de link cliëntenraad klik, krijg ik de melding dat de pagina niet beschikbaar is.

 

Reageer op dit bericht
Tiske Boonstra 2 jaar geleden

Dag Bina,

De link zou u naar deze pagina willen brengen; www.clientenraad.nl//bijeenkomsten/

Ik moet nog even de laatste sessies invoeren in de planning, dus die staan er uiterlijk eind deze week weer op. Heel leuk als u erbij wilt zijn, dan spar ik graag na de zomer met u!

Reageer op dit bericht

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Bijeenkomsten

Meer

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese