King Arthur Groep opzoek naar een ondersteuner!

Vacature Ondersteuner Cliëntenraad 

King Arthur Groep staat voor een waardig leven en een warm en veilig thuis voor mensen met dementie en hun naasten. Wij bieden persoonlijke zorg en begeleiding aan bewoners van onze kleinschalige woonzorgvoorziening en logeer-/ontmoetingshuizen, deelnemers van onze ontmoetingscentra en de zorgvragers met dementie die nog in een thuissituatie wonen. Inspraak en (mede)zeggenschap vinden wij, net als King Arthur belangrijk. We zijn trots op onze korte lijnen en gezamenlijke besluitvorming in centrum- en huisbijeenkomsten. We willen dit verstevigen met een nieuw startende cliëntenraad. Spreekt het jou aan de medezeggenschap te verankeren? Dan zoeken we jou als ondersteuner voor deze cliëntenraad. 

Wie zoeken wij?  

We zoeken iemand die inspraak en medezeggenschap belangrijk en vanzelfsprekend vindt. Je bent een communicatief sterke teamplayer die creatief is en flexibel. Je hebt ideeën en wil graag een nieuw startende cliëntenraad ondersteunen bij het inrichten van hun aanpak en processen. Deze cliëntenraad kan erop rekenen dat je hen helpt zich te ontwikkelen tot een sterke belangenbehartiger van cliënten en verwanten en gelijkwaardige gesprekspartner in alle geledingen van King Arthur Groep. Ook kunnen ze bij je terecht met vragen over wet- en regelgeving en voor secretariële en praktische ondersteuning. We verwachten dat de werkzaamheden 8 tot 16 uur per maand in beslag nemen en bieden daarvoor een passend uurtarief. 

Je beschikt over:  

• ervaring met of in een cliëntenraad in de verpleeghuiszorg;  

• grondige kennis van wet- en regelgeving aangaande cliëntenrechten en de vaardigheid om leden van de cliëntenraad hierin mee te nemen;  

• affiniteit met ouderen en ouderenzorg;  

• goede sociale vaardigheden, zoals tact, het kunnen luisteren, samenwerken en ondersteunen  

• ervaring met administratieve en secretariële werkzaamheden, het stellen van prioriteiten en bewaken van afspraken, procedures en deadlines;  

Interesse?  

Stuur je motivatiebrief per mail uiterlijk 4 december 2020 naar: hr@kingarthurgroep.nl 

Gesprekken zijn gepland op dinsdagochtend 8 december 2020 

Voor vragen kun je contact opnemen met Diana Kole: d.kole@vilans.nl of 06-22810392 

 

Meer weten over King Arthur Groep: www.kingarthurgroep.nl 

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.