LOC zoekt freelance com­municator voor ver­nieuwingsbewegin­gen in de verpleeg­huiszorg, thuiszorg en het zor­gonder­wijs

LOC Waardevolle zorg zoekt: een freelance communicator voor gemiddeld 12 uur per week voor de vernieuwingsbewegingen in de verpleeghuiszorg, thuiszorg en het zorgonderwijs.

De vernieuwingsbewegingen zijn netwerken van zorgorganisaties, onderwijsorganisaties, beleidsmakers en toezichthouders. Zij werken samen aan een zorg en een zorgonderwijs waarin mensen het belangrijkst zijn. En niet de regels, protocollen en gewoonten. Het gaat om wat er speelt in en tussen de mensen die zorg nodig hebben, hun naasten en de mensen die zorg verlenen. Zowel in het verpleeghuis als bij zorg thuis. Meer informatie over de bewegingen is te vinden op www.radicalevernieuwing.nl

LOC Waardevolle zorg is initiatiefnemer van deze bewegingen en faciliteert de mensen en organisaties in de bewegingen. Communicatie binnen de bewegingen, maar ook naar de rest van de samenleving is belangrijk. Daarom zoeken wij:
☞ een enthousiast persoon
☞ die zich voor langere termijn wil verbinden
☞ ervaring heeft met communicatie vanuit netwerken
☞ ervaring heeft met zowel woord als beeld
☞ hart heeft voor mensen
☞ houdt van pionieren en nieuwe wegen zoeken

De werkzaamheden zijn onder andere:
☞ opstellen maandelijkse digitale nieuwsbrief
☞ schrijven artikelen en nieuwsberichten
☞ plaatsen berichten op digitaal platform
☞ communicatie over bijeenkomsten en activiteiten beweging
☞ actief meedenken over strategie communicatie
☞ verbinding zoeken en onderhouden met mensen uit de bewegingen en beheer online media
☞ ervoor zorgen dat mensen uit de bewegingen zelf doorgaand communiceren over de vernieuwing (in hun netwerken, via de onze en breder)

LOC werkt met halfjaarlijkse opdrachtovereenkomsten of op offertebasis.

Heb je belangstelling? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met Marthijn Laterveer (tel. 030 284 32 00 of m.laterveer@loc.nl)

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.