Maak kans op de Nationale Jeugdhulpprij­zen 2021!

HOW TO: VOLWASSEN WORDEN?

Heb jij een veelbelovend en inspirerend project of een goed onderbouwd plan waarbij je samen met jongeren werkt aan een soepele overgang naar volwassenheid? Meld je dan aan voor de Nationale Jeugdhulpprijzen en maak kans op de juryprijs van €12.500,- of de publieksprijs van €7.500,-. Aanmelden kan t/m 31 augustus. De prijsuitreiking vindt plaats op 25 november.

De Nationale Jeugdhulpprijzen worden uitgereikt aan bijzondere projecten die zich inzetten voor jongeren binnen de jeugdhulp. De organisatie én keuze voor de genomineerden en prijswinnaar(s) liggen volledig in de handen van jongeren! Zij worden hierbij ondersteund door Stichting Alexander.

Ja, ik wil mijn project aanmelden!

Jongeren hebben dit jaar gekozen voor het thema ‘How to: Volwassen worden?’. Want hoe doe je dat eigenlijk, volwassen worden? En wat komt daar allemaal bij kijken? Dit zijn belangrijke vragen voor alle jongeren, maar in het bijzonder voor jongeren die met jeugdhulp te maken hebben. Daarom reikt men dit jaar de prijzen uit aan inspirerende projecten en initiatieven die sámen met jongeren werken om hen hierin te ondersteunen. Om op die manier de overgang naar zelfstandigheid of de volwassenenzorg soepel te laten verlopen.

 

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese